5 modele de sneakers de care te vei îndrăgosti

5 modele de sneakers de care te vei îndrăgosti
Foto: piqsels.com

Niciodată nu poți avea în garderobă prea multe perechi de pantofi, iar acest lucru se aplică și în cazul pantofilor sport. Încălțămintea sport este una dintre cele mai în vogă și de durată tendințe din ultimii ani, așa că nu există un moment mai bun pentru a te răsfăța cu cele mai frumoase modele de sneakers, pe care le poți combina într-o varietate de outfituri la modă.

Dacă admiri ultimele modele de pantofi sport lansate de marile branduri, ți-am pregătit cele mai cool 3 modele de sneakers pe care le vei putea purta oricând, în orice ținută casual ai alege. Nu vei avea cum să nu le iubești!

1. Sneakers monocrom, în nuanțe inedite

Fie că alegi să porți o pereche de sneakers într-un ton pastelat precum roz pudrat sau lila, fie că optezi pentru sneakers damă în nuanțe neon cum ar fi fuchsia, galben electric sau verde fluorescent, trebuie să știi că pantofii sport colorați sunt în trenduri anul acesta.

Aceștia pot fi accesorizați atât cu ținute simple, pe care să le completeze, cât și cu ținute vesele și colorate. Un truc de styling des întâlnit este combinarea pantofilor sport cu șosete în nuanțe similare, pentru a adăuga un plus de efect ținutei.

2. Sneakers haute couture

Încălțămintea de brand reprezintă visul oricărei fashioniste, cu atât mai mult când ne referim la cele mai cool piese ale sezonului. Pantofii sport nu mai reprezintă doar zona sportivilor de performanță și tot mai multe branduri de renume aduc în atenția publicului numeroase modele de sneakers conceptuali, pe care îi asortează celor mai rafinate outfituri.

Așadar, dacă ești pasionată de trendurile fashion și vrei să îți completezi garderoba cu cele mai actuale piese vestimentare, nu omite pantofii sport haute couture.

3. Sneakers cu imprimeuri cool

Dacă ești o fană înfocată animal print sau a altor imprimeuri îndrăznețe, noile modele de pantofi sport vor fi cu siguranță pe placul tău. Trendurile recente au adus cu ele un nou val de sneakers cu cele mai diverse printuri, de la cele tip leopard sau șarpe, până la cele florale.

Chiar dacă imprimeurile pot fi dificil de integrat în ținute, poți asorta foarte ușor o pereche de sneakers cu imprimeuri la un look simplu sau, de ce nu, o poți purta în combinație cu alte printuri, pentru un look stylish.

4. Sneakers albi, cu model minimalist

O pereche de pantofi sport imaculați este o piesă pe care trebuie să o ai neapărat în garderobă. Poți alege sneakers albi clasici ai celor mai cunoscute branduri, pe care îi poți combina oricând cu o pereche de jeans boyfriend. Adaugă un tricou alb și o jachetă jeans și vei obține un look fresh, care va fi întotdeauna în trenduri.

Mai mult, o pereche de sneakers albi poate fi purtată cu ținute fashion colorate, pentru a echilibra astfel efectul vizual și a introduce un articol fresh în ținută.

5. Sneakers voluminoși, cu talpă groasă

Cunoscuți în lumea modei drept ugly shoes, acești sneakers sunt purtați din ce în ce mai des de celebrități și sunt apreciați de creatorii de modă. Dacă îți dorești să obții o apariție cool, poartă sneakers voluminoși cu aplicații îndrăznețe și materiale precum plastic, cauciuc sau piele întoarsă cu texturi dintre cele mai diverse.

Mai mult decât atât, talpa groasă este ideală atunci când ești mică de statură, iar acei câțiva centimetri în plus vor da un alt aspect apariției tale. Pentru un look modern, poartă acest tip de pantofi sport cu o pereche de jeans și o cămașă casual.

Realizează și tu combinații îndrăznețe cu aceste modele de sneakers și vei avea, cu siguranță, o apariție cool indiferent de sezon!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`