5 avantaje ale microbuzelor pentru transportul internațional de persoane

5 avantaje ale microbuzelor pentru transportul internațional de persoane

Microbuzele sunt mijloace de transport ideale pentru deplasările în țară și în străinătate, în special pentru cei care vor să se bucure de peisajele oferite de traseu. Sunt multe firme transport persoane care dispun de aceste mașini mai mici față de autocare, ce prezintă o serie de avantaje.

 

1. Un mijloc mai intim de deplasare

Spre deosebire de autocare, unde numărul de pasageri este mai mare (29, 52 sau 59 de locuri)  microbuzele oferă avantajul unei călătorii mai intime cu un număr mai mic de locuri – 15, 19, 20 sau 29.

În acest fel, cei care își doresc o călătorie în străinătate, își pot lua rudele și prietenii și se pot bucura împreună de o excursie relaxantă spre destinația dorită.

 

2.  Biletele sunt mai ieftine

În comparație cu  avionul, un transport persoane internațional cu microbuze este mult mai ieftin. În acest fel, toate persoanele interesate de o vizită în afara țării, care au alocat un buget redus pentru acest obiectiv, vor avea posibilitatea să se bucure de această experiență.

3. Se fac curse regulate

Firmele care oferă aceste servicii de transport internațional de persoane efectuează curse regulate, astfel că opțiunile de plecare sau sosire în țară sunt unele numeroase. Avantajul este acela că oamenii își pot planifica mai bine călătoria și vor ști cum să se organizeze și să profite cât mai mult de această experiență.

4. Transport direct la adresă

Mai există un beneficiu foarte important pe care niciun alt mijloc de transport în comun, cu excepția autocarului, nu îl oferă, respectiv transportul direct la adresă. Atunci când stabilește detaliile plecării cu transportatorul, clientul va menționa care este adresa la care trebuie să ajungă, iar firma va face în așa fel încât pasagerul să ajungă exact acolo unde are nevoie, scutindu-l în acest fel de efort, stres și banii suplimentari pentru a apela la alte mijloace de ca să ajungă în punctul dorit.

5. Confort sporit

Microbuzele de care dispun aceste firme care asigură transportul internațional sunt unele noi, moderne, care pun la dispoziția pasagerilor toate condițiile și tot confortul astfel încât experiența călătoriei să fie una cât mai plăcută și relaxantă. Având în vedere că este vorba de rute internaționale, unele dintre ele pe distanțe destul de lungi, este foarte important ca oamenii să se simtă bină, să se odihnească în condiții adecvate: scaune confortabile, aer condiționat, spațiu de desfășurare.

Firmele care activează în domeniu  investesc constant în parcul auto, atât în ceea ce privește achiziția de microbuze noi, cât și în mentenanță. Scopul lor este ca pasagerii să beneficieze de cele mai plăcute experiențe de călătorie. După cum se știe, atunci când un om pleacă într-o vacanță și are parte de diverse neplăceri în mijlocul de transport, i se strică dispoziția și apetitul pentru întregul sejur. O firmă profesionistă, cu vechime pe piață, le va oferi întotdeauna clienților servicii de calitate, pentru a se bucura de o călătorie frumoasă în siguranță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`