„360 de grade” cu Alina Bădic. Puterea astrogramei și cum putem obține avantaje din partea universului (VIDEO)

„360 de grade” cu Alina Bădic. Puterea astrogramei și cum putem obține avantaje din partea universului (VIDEO)

Dacă avem un deficit într-o anumită zonă și solicităm ajutor, universul ne va răspunde în cel mai scurt timp, a spus Alina Bădic la „360” de grade, sâmbătă, într-o ediție în care l-a avut ca invitat special pe Lucrețiu Tudoroiu.

Alina Bădic, la „360 de grade”, despre avantajele oferite de univers

„Avem și un alt aspect de asemenea foarte important, puternic și interesant, o inconjuncție Saturn-Soare. Ea îi avantajează, evident, pe saturnieni sau pe cei care se știu cu un Soare foarte puternic din naștere (…). Aveți șansa de a pune în practică un proiect de anvergură, un proiect care vă va face remarcați, adică vă va ajuta să vă remarcați, un proiect destul de semnificativ”, a spus Alina Bădic.

„Cei care își doresc să obțină tot felul de avantaje (…) din partea universului (…), se pot obține tot felul de bonusuri acum din partea universului dacă știi cum să te poziționezi, tu trebuie doar să crezi în ceva, trebuie doar să îți propui, să spui «aș dori să…». În momentul în care ne propunem să obținem avantaje din partea universului, în sensul că tu te știi cu un deficit într-o anumită zonă și soliciți ajutorul, universul îți va răspunde în cel mai scurt timp”, a continuat astrologul.

„Puterea astrogramei momentului stă în aceste două conjuncții Marte-Jupiter și Mercur-Venus, destul de puternice, chiar dacă ele creează un oarecare conflict, din acest conflict, repet, se poate naște ceva constructiv”, a mai afirmat Alina Bădic.

Lucrețiu Tudoroiu, la „360 de grade”: Cea mai mare luptă acum este la nivel spiritual

„Deși sunt conflicte grave în lume la momentul de față, sunt războaie, mor mii de oameni, Doamne, iartă-mă, să ne înalțe și să ne lumineze bunul Dumnezeu, lupta cea mai mare nu este, culmea, în plan fizic, nu este doar pe război, (acesta, n.r.) este doar efectul. Cea mai mare luptă acum este la nivel spiritual, de acolo vin. Cu stiloul au fost omorâți mai mulți oameni decât cu pușca mitralieră, e un lucru evident, așa, prin hotărârile pe care le-au luat unii oameni care numai cu Dumnezeu nu erau”, a explicat Lucrețiu Tudoroiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:53 - O fetiță de 3 luni a murit într-un incendiu. Bunica ei a fost rănită grav în încercarea de a-și salva nepoatele
17:17 - Marcel Ciolacu, la Slobozia Conachi: Prioritatea este salvarea de vieți omenești. Avem toată logistica necesară pentru a interveni rapid / Este în votul interministerial tot ce înseamnă alimente, pături, containere de dormit (VIDEO)
16:54 - Mircea Fechet, la Slobozia Conachi: Inundațiile nu pot fi evitate, însă putem limita pagubele / Cu astfel de fenomene de ne vom întâlni tot mai des și la o intensitate din ce în ce mai mare. N-ar fi trebuit să se întâmple decât o dată la 100 de ani (VIDEO)
16:33 - Elena Lasconi: Condoleanțe familiilor care au pierdut pe cineva drag în inundațiile devastatoare din estul țării. Suntem pregătiți să le oferim cetățenilor și autorităților tot ajutorul de care au nevoie
16:19 - Nicolae Ciucă: Sunt alături de oamenii din comunitățile afectate de inundații. Ministrul Afacerilor Interne mi-a confirmat că autoritățile locale și ISU acționează cu toată forța pentru a salva și proteja oamenii
15:57 - 866 de locuri de cazare, alocate de primăria Galați pentru sinistrați. Guvernul pregătește finanțarea din fondul de rezervă
15:35 - Ministerul Sănătăţii, recomandări pentru populaţie: Preveniţi contaminarea apei și a alimentelor
15:20 - Alerta sanitară în Bulgaria: Primul caz de holeră înregistrat din ultimul secol
14:37 - Mircea Geoană: Sunt alături de familiile care au suferit pierderi ireparabile în inundațiile din estul țării
14:22 - Klaus Iohannis: Condoleanţe familiilor îndoliate. Echipele de salvare au mobilizat toate resursele disponibile pentru a interveni rapid și eficient