„360 de grade”, cu Alina Bădic. Persoanele care au un potențial foarte mare în aceste zile (VIDEO)

„360 de grade”, cu Alina Bădic. Persoanele care au un potențial foarte mare în aceste zile (VIDEO)

Persoanele care au un potențial foarte mare în aceste zile sunt cele care se găsesc în relații bazate pe chimie sufletească, a spus Alina Bădic, sâmbătă, în emisiunea „360 de grade”, într-o ediție în care l-a avut ca invitat special pe Lucrețiu Tudoroiu.

„360 de grade” cu Alina Bădic, despre potențialul acestor zile

Astroloaga a explicat că, „într-adevăr, este un grad de duritate cu care Saturn atenționează, dar de fapt orice planetă are un grad de duritate dacă noi ne abatem radical de la drumul pe care trebuie să fim”.

„Aceste aspecte de trină realizate pe semnele de Apă vorbesc zilele acestea despre un potențial foarte mare pe care îl au acele persoane care se găsesc în relații bazate pe chimie sufletească, nu atât iubirea aceea totală, nu trebuie neapărat să fie o prietenă sau un prieten, sau o cunoștință pe care să o știi de o viață, dar să existe o chimie, trebuie să existe o empatie, trebuie să existe un schimb energetic frumos, favorabil, armonios, și de aici putem construi, pentru că Saturn este construcție, este organizare”, a continuat Alina Bădic.

„El, făcând aceste aspecte superbe pe semne de Apă, vorbește despre empatie, despre persoane cu care putem construi dacă există empatie, vorbește despre faptul că putem să realizăm lucruri foarte importante – și, evident, toți cei care se știu cu multe planete pe semne de Apă sunt favorizați zilele acestea, grație acestor aspecte”, a continuat Alina Bădic.

Alina Bădic a prezentat și horoscopul săptămânii

Alina Bădic și Lucrețiu Tudoroiu au vorbit și despre predicțiile astrale pentru săptămâna 6 – 12 octombrie.

„Se spune că îndoiala și credința își împrumută una alteia puterea. Să vedem zilele acestea care este cel mai important «de ce» din viața noastră, ce ne ridică cele mai multe semne de întrebare, de ce ne aflăm într-un anumit context, de ce interacționăm cu anumite persoane, de ce avem un anumit tip de karmă în anumite situații, de ce suntem nemulțumiți doar în anumite domenii.

Sunt foarte multe intersecții, sunt foarte multe interacțiuni. Există o conexiune cu totul și cu totul specială pe care o avem în această perioadă – și în mod special săptămâna următoare – cu elemente de destin, care vor, pe undeva, să ne vorbească, să ne arate lucruri de care poate până acum nu am fost conștienți”, a spus Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`