„360 de grade”, cu Alina Bădic: Pericolele stagnării emoționale și strategii de eliberare spirituală

„360 de grade”, cu Alina Bădic: Pericolele stagnării emoționale și strategii de eliberare spirituală

În cadrul emisiunii „360 de grade”, Alina Bădic a discutat cu Monica Tatoiu despre stagnarea emoțională și necesitatea eliberării spirituale.

„Astăzi, vom discuta încă o dată despre dezechilibrele karmice și despre cât de puternice pot fi aceste dezechilibre karmice, care devin energofage în momentul în care nu știm să le gestionăm. Ne mănâncă energia într-un mod incredibil. Deci, este foarte important să știm să gestionăm problemele karmice, zonele în care n-am lucrat altădată, zonele în care avem de descărcat karmă, care trebuie acceptate ca atare”, a declarat Alina Bădic.

Astrolgul a avertizat că stagnarea emoțională poate duce la acumularea și intensificarea emoțiilor negative, care în timp pot afecta sănătatea mentală și fizică a unei persoane. În plus, lipsa progresului spiritual și emoțional poate împiedica dezvoltarea personală și capacitatea de a face față provocărilor vieții.

Referindu-se la metodele de eliberare emoțională, a recomandat terapia prin artă pentru cei care găsesc dificil să exprime verbal emoțiile reținute: „Această formă de terapie facilitează exprimarea sentimentelor.”

Alina Bădic a subliniat și importanța smereniei și a acceptării situațiilor dificile: „De asemenea, trebuie să avem și momentele noastre de smerenie. Putem fi puși în ipostaze și în situații săptămâna ce urmează, ușor umilitoare, poate chiar stânjenitoare, dar totuși trebuie să le acceptăm într-un mod elegant, într-un mod spiritual, pentru a trece mai departe.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`