Compartimentul secret pe care trebuie să-l cureți neapărat la mașina de spălat, dacă vrei să ai haine curate

Compartimentul secret pe care trebuie să-l cureți neapărat la mașina de spălat, dacă vrei să ai haine curate
Foto: Pixabey

Descoperirea unui compartiment secret în mașina de spălat care poate afecta curățenia hainelor și performanța aparatului a atras recent atenția pe platforma TikTok și a devenit un subiect viral de discuție.

O femeie cunoscută sub numele de @jessiee_marie pe platforma de social media a arătat în timpul unui scurt videoclip de doar 5 secunde, un compartiment ascuns în mașina sa de spălat cu încărcare frontală.

Cu o mișcare precisă, Jessie a desfăcut peretele despărțitor al mașinii de spălat, dezvăluind reziduurile de culoare maro acumulate în interior. Privindu-și descoperirea cu uimire, ea a exclamat: „Tocmai am aflat că poți scoate această piesă din mașina ta de spălat.”

@jessiee_marie Saw someone do this on TikTok and I had to try it #washer #cleantok #laundry #laundryhack #laundrymachine #cleaningtiktok ♬ original sound – Voicesofjake

Un clip care a devenit viral imediat

Clipul a devenit viral pe TikTok, atrăgând peste 19,5 milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt. Reacțiile utilizatorilor au fost diverse, de la uimire la dezgust.

În secțiunea de comentarii, mulți TikTokeri au împărtășit reacții amuzante și uneori chiar dezgustate. Un utilizator a implorat: „Vă rog, nu, nu încă un lucru pe care trebuie să-l curăț.” Alții au mărturisit că, după ce au văzut clipul, nu mai au de gând să încerce să scoată compartimentul din mașina lor de spălat.

@jessiee_marie Replying to @Lily Mclean maintaining my new washing machine #cleantok #cleaninghacks #cleaningmotivation #amazonfinds #fyp #laundrytok ♬ original sound – Jessie

Instrucțiuni pentru curățare

În videoclipuri ulterioare, Jessie a demonstrat cum se poate îndepărta și curăța balsamul de rufe acumulat în acest compartiment ascuns. Ea a explicat: „Pentru a îndepărta piesa, am folosit o șurubelniță pentru a desface șurubul din partea de sus. Apoi am glisat piesa spre mine și am tras-o în sus și a ieșit imediat.”

@jessiee_marie Replying to @chitterchatter washing machine clean part 1, found some more removable pieces #laundry #cleantok #cleaninghacks #washingmachineclean ♬ original sound – Jessie

După îndepărtarea compartimentului, ea a procedat la curățarea lui, eliminaând acumulările de murdărie, și turnând apă fierbinte pentru a dizolva reziduurile. Jessie a insistat să clătească bine piesele și să continue să frece murdăria cu spray-ul de curățare.

Cum se curăță mașina de spălat

Jessie nu s-a oprit doar la compartimentul descoperit, ci a curățat și interiorul mașinii de spălat la care era atașat compartimentul, eliminând orice altă murdărie existentă.

@jessiee_marie Replying to @Lily Mclean maintaining my new washing machine #cleantok #cleaninghacks #cleaningmotivation #amazonfinds #fyp #laundrytok ♬ original sound – Jessie

Unii telespectatori au oferit sugestii pentru a evita repetarea acestei infestări cu murdărie. Unul dintre utilizatori a recomandat: „Două tablete pentru mașina de spălat vase, o cană de oțet și o spălare la 90 de grade o dată pe lună. Va opri acest lucru să se întâmple.” Un alt sfat a fost: „Rulați un ciclu de curățare a mașinii de spălat/curățare a vasului cu o ceașcă de acid citric.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`