Robert Sighiartău: PNL s-a asigurat că există un bonus și pentru cei care își plătesc taxele la timp (VIDEO)

Robert Sighiartău: PNL s-a asigurat că există un bonus și pentru cei care își plătesc taxele la timp (VIDEO)
Deputatul PNL Robert Sighiartău. Sursa foto: Robert Sighiartău / Facebook

PNL s-a asigurat că există un bonus și pentru cei care își plătesc taxele la timp, a declarat deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL, marți, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, în contextul măsurii anunțate de Guvern.

Robert Sighiartău, pe B1 TV: PNL s-a asigurat că și bun-platnicii sunt luați în considerare în această măsură

Robert Sighiartău spune că „Partidul Național Liberal s-a asigurat că există și un bonus pentru cei care își plătesc datoriile sau își plătesc taxele la timp”.

„Aici vorbim de persoanele juridice care beneficiază de 3% bonus pentru că au plătit la timp taxele, impozitele datorate statului. Deci noi ne-am asigurat că și bun-platnicii sunt luați în considerare în această măsură. În rest, aceasta este o ofertă pe care Guvernul o face pentru a aduna cât mai mulți bani la buget din debitele principale, adică din datoriile pe care diferiți terți români le au la statul român, fie că vorbim de persoane juridice sau fizice, în care li se șterg accesoriile, dobânzile, sau la persoane fizice, cum ați spus dumneavoastră, li se șterge o parte din datorie”, a declarat Robert Sighiartău.

„Este o măsură de fapt pentru a nu ajunge la executări silite. Este ultima ofertă înspre persoanele fizice și juridice pentru a-și plăti dările la stat și pentru a aduna mai mulți bani la bugetul de stat, pentru că știți și dumneavoastră situația deficitului bugetar și situația economică a României (…). Nu este nicidecum o modalitate prin care unii scapă de datorii, pentru că de fapt nu scapă, ei doar beneficiază de ștergerea penalităților și accesoriilor pentru acele datorii foarte mari pe care le au”, a continuat liberalul.

Robert Sighiartău: Mai toate guvernele au luat aceste măsuri

„Mai toate guvernele au luat aceste măsuri, îmi amintesc de guvernele Boc, de alte guverne, tocmai pentru a stimula românii să își plătească dările la stat, pentru că au unii diferite amenzi neplătite către Poliție, amenzi rutiere, sau impozite care nu s-au plătit la timp. Este un t0 în care li se spune exact, dacă plătiți, beneficiați de asta, dacă nu, atunci sigur că există alte modalități de constrângere a acelor rău-platnici”, a mai declarat Robert Sighiartău.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”