Reduceri mari la mobilă. Vezi cu ce oferte te îmbie marile magazine

Reduceri mari la mobilă. Vezi cu ce oferte te îmbie marile magazine
Foto: ikea.com

La fel ca în fiecare an retailerii de mobilă încearcă în ianuarie să atragă clienții cu oferte care de care mai atractive, reducerile aplicate pentru unele produse ajungând și până la 50%.

Reînnoirea gamei îi împinge pe retaileri să încerce să scape de stocurile din depozite, clienții având șansa la începutul anului să achiziționeze mobilier chiar și la 50% din prețul inițial.

În magazinul Ikea clienții sunt așteptați până pe 5 februarie cu “sute de produse cu până la 50% reducere”. Suedezii intând în perioada reducerilor chiar pe 1 ianuarie. Produsele la care se aplică discounturile fac parte din toată gama comercializată, de la decoraţiuni şi accesorii la canapele, mobilier pentru dormitor sau pentru copii, potrivit money.ro.

Și retailerul Kika promovează o campanie de reduceri de până la 50% în limita stocului disponibil. Discounturile fiind variabile în funcție de perioada și tipul de produs. Astfel, dacă vizitaţi magazinul din Militari în perioada 06-08 ianuarie, la perdelele gata cusute discountul este de 20% între 3 şi 8 ianuarie, iar perdelele, mobilierul de baie şi lenjeriile capăt de stoc sunt cu 50% mai ieftine tot până pe 8 ianuarie. La articolele de mobiler de hol și dulapuri reducerea aplicată este de 10%.

Mobexpert are o campanie de lichidări de stocuri care va duar până pe 15 februarie, reducerile aplicate fiind afișate în magazinele sale.

Staer aplică o reducere generală de 10% pentru toate produsele de mobilier, până pe 9 ianuarie, în timp ce Elvila nu a anunțat reduceri speciale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`