Radu Miruță ironizează PNL pentru schimbarea de poziție pe limitarea plăților cash: „După ce s-au săturat de politică, că n-au avut rezultat, oamenii aceștia de la PNL s-au apucat de teatru” (VIDEO)

Radu Miruță ironizează PNL pentru schimbarea de poziție pe limitarea plăților cash: „După ce s-au săturat de politică, că n-au avut rezultat, oamenii aceștia de la PNL s-au apucat de teatru” (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Radu Miruță

Deputatul USR Radu Miruță a declarat, luni, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, că liberalii nu sunt credibili când afirmă că vor o revizuire a măsurii luate recent de Guvern pentru limitarea plăților cash.

Radu Miruță (USR), pe B1 TV: „După ce s-au săturat de politică, că n-au avut rezultat, oamenii aceștia de la PNL s-au apucat de teatru”

Declarațiile deputatului USR au venit în contextul în care președintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat luni că dorește revizuirea măsurii luate recent de Guvern pentru limitarea plăților cash.

„Eu cred că, după ce s-au săturat de politică, că n-au avut rezultat, oamenii aceștia de la PNL s-au apucat de teatru”, a spus Radu Miruță.

„Tu, care ai încuviințat, PNL, fiind Partid Național Liberal, creșteri de taxe la 1 ianuarie, creșteri de taxe acum două luni, angajarea răspunderii, nenorocirea mediului privat, pensii speciale disproporționate, închiderea mineritului, import scump de energie, să vii tu acum, PNL, cel care fără tine nu se putea lua o astfel de decizie, să vii acum să joci un teatru să spui că nu ești de acord este de râsul oricărui ultim liberal din România. Păi dacă tu nu erai la masa Guvernului să ridici mâna să spui «să trăiți, domnule Ciolacu, așa facem!», domnul Ciolacu nu putea să facă nenorocirile astea. Nu poate să fie PNL credibil în contextul acesta”, a continuat deputatul USR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)