Prețul benzinei premium, la pompă, a sărit de 8 lei

Prețul benzinei premium, la pompă, a sărit de 8 lei
Foto: Pixabay.com

Prețul benzinei premium, la pompă, a sărit luni de 8 lei, după cum arata datele centralizate de platforma Gazonline.ro. Spre exemplu, în București, la o stație Rompetrol din zona de nord, benzina premium are prețul de 8.08 lei, în timp ce varianta standard ajunge la 7,45 lei pe litru, notează Antena 3. 

Această creștere vine în contextul în care, la începutul acestei săptămâni barilul de petrol se îndreaptă spre nivelul de 130 de dolari.

Benzina premium, la pompă, a depășit 8 lei pe litru

Totodată, gazul natural a deschis ședința de tranzacționare pentru ziua de mâine la nivelul de 288 de euro pentru MWh, însemnând aproximativ 3.500 de dolari pe mia de metri cubi.

Incident de securitate cibernetică la Rompetrol. Site-urile au fost sistate temporar

Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) a fost notificat de către compania Rompetrol cu privire la un atac cibernetic complex care a avut impact asupra unor servicii.

Rompetrol a sistat temporar funcționarea site-urilor și a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât și pentru persoanele fizice, potrivit unui comunicat DNSC.

Activitatea rafinăriei Petromidia nu este afectată, iar activitatea benzinăriilor Rompetrol se desfășoară normal, clienții având la dispoziție opțiunea plății în numerar sau prin card bancar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`