Peste 220 de angajați vor fi dați afară în decembrie de la o fabrică din Olt

Peste 220 de angajați vor fi dați afară în decembrie de la o fabrică din Olt

Vești triste pentru sute de angajați din Balș, cu puțin timp înainte de sărbători. Peste 220 de angajaţi de la o fabrică de componente auto , adică majoritatea salariaţilor unităţii în cauză, vor fi disponibilizaţi în luna decembrie, când disponibilizările colective vor afecta şi 100 de angajaţi din domeniul confecţiilor textile.

„AJOFM Olt a fost notificată privind disponibilizări colective care ar urma să aibă loc în luna decembrie la trei agenţi economici din Slatina, Caracal şi Balş.

Ar urma să fie disponibilizaţi în total 354 de angajaţi. Luna viitoare vom şti exact câte persoane au fost afectate de disponibilizări colective deoarece sunt şi cazuri în care angajatorii renunţă la concedieri colective pentru că reuşesc să găsească noi contracte”, au spus reprezentanții AJOFM, potrivit Agerpres.

Disponibilizările colective ar urma să afecteze 226 angajaţi din cei 240 de la fabrica de componente auto din Balş, 96 dintre cei 403 salariaţi ai unei societăţi de confecţii textile din Slatina şi 32 de angajaţi din totalul de 35 de la o firmă de confecţii textile din Caracal.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`