Nicolae Ciucă: Singurul partid din țara asta care a mărit pensiile cu adevărat a fost Partidul Național Liberal. Pentru că am știut să atragem fonduri (VIDEO)

Nicolae Ciucă: Singurul partid din țara asta care a mărit pensiile cu adevărat a fost Partidul Național Liberal. Pentru că am știut să atragem fonduri (VIDEO)
Nicolae Ciucă, liderul PNL. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Singurul partid din țara asta care a mărit pensiile cu adevărat a fost Partidul Național Liberal, a declarat liderul formațiunii, Nicolae Ciucă, conform unui mesaj video postat pe Facebook.

Nicolae Ciucă: PNL a fost partidul care a crescut pensiile

Fostul premier spune că „singurul partid din țara asta care a mărit pensiile cu adevărat a fost Partidul Național Liberal”.

„Este adevărat că nominal nu va scădea nicio pensie pentru că este o decizie a Curții Constituționale, rămân în plată pensiile cele mai avantajoase pentru oameni, deci despre asta este vorba, dar cu adevărat PNL a fost partidul care a crescut pensiile. Pentru că am avut de unde, pentru că am știut să atragem fonduri la bugetul de stat. La noi au existat creșterile economice cele mai mari”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă: Toate pensiile din România au crescut cu 40% pe guvernarea liberală

Liderul PNL spune că, în guvernarea liberală, „toate pensiile din România au crescut cu 40%”.

„Din 2020, pe guvernarea noastră, pe guvernarea mea cât am fost prim-ministru, am crescut punctul de pensie, de la 1.265, la 1.785, și am creat condițiile astfel încât în 2024, în ianuarie, tot pe deciziile luate ca prim-ministru, să ajungem cu punctul de pensie la 2.023, deci toate pensiile din România au crescut cu 40% pe guvernarea liberală”, a mai declarat Nicolae Ciucă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)