Ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, despre noul Cod Fiscal: Pierd cei care nu desfășoară afaceri corecte (VIDEO)

Ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, despre noul Cod Fiscal: Pierd cei care nu desfășoară afaceri corecte (VIDEO)
Foto: B1 TV

Ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, a declarat în cadrul emisiunii ”Capital TV”, difuzată la B1 TV, că, odată cu apariția noului Cod Fiscal, cei care vor pierde sunt evazioniștii, cei care nu fac afaceri în mod corect.

Ministrul a precizat că vor pierde în primul rând, cei care vor juca necinistit, deoarece ANAF-ul va fi pe urmele lor. Vor pierde și companiile de afaceri care nu-și desfășoară activitatea în România.

”Sunt două categorii care pierd: una este internă: cei care fac afaceri necinstit în România, pentru că nu vor mai rezista în piață și companiie care au un comportament corect, care vor beneficia de aceste facilități, dar se va micșora numărul lor”, a spus Vâlcov.

De asemenea, Darius Vâlcov a mai afirmat că vor exista unele companii, care, la 1-2 ani de la aplicarea noului Cod Fiscal, se vor întreba unde este mai bine să facă afaceri: în România sau în Ungaria, de exemplu.

Ministrul Finanțelor  a mai precizat că proiectul privind noul Cod Fiscal se bucură de sprijin politic, atât din partea premierului, cât și din partea PSD.

Darius Vâlcov, despre cei care vor pierde odată cu apariția noului Cod Fiscal

Urmăriți B1TV.ro și pe
`