Marcel Ciolacu le cere miniștrilor „să finalizeze cele două proiecte economice majore, finanțarea tranziției verzi pentru marea industrie și sprijinirea investițiilor cu impact semnificativ”: „Vom face simultan și rectificarea bugetară” (VIDEO)

Marcel Ciolacu le cere miniștrilor „să finalizeze cele două proiecte economice majore, finanțarea tranziției verzi pentru marea industrie și sprijinirea investițiilor cu impact semnificativ”: „Vom face simultan și rectificarea bugetară” (VIDEO)
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-ministrul Marcel Ciolacu, liderul PSD, le-a transmis vicepremierului Marian Neacșu și miniștrilor de la Finanțe și Economie „să finalizeze cele două proiecte economice majore, finanțarea tranziției verzi pentru marea industrie și sprijinirea investițiilor cu impact semnificativ”.

Marcel Ciolacu: „Vom face simultan și rectificarea bugetară”

„Îi cer domnului vicepremier Neacșu (…) ca împreună cu miniștrii Finanțelor și Economiei, Marcel Boloș și Radu Oprea, să finalizeze cele două proiecte economice majore, finanțarea tranziției verzi pentru marea industrie și sprijinirea investițiilor cu impact semnificativ. Vom face simultan și rectificarea bugetară pentru a aloca fonduri importante ca să finanțăm aceste scheme esențiale pentru a susține dezvoltarea economiei românești”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, miercuri, la începutul ședinței de Guvern.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:02 - Peste 600 de apeluri la 112 au fost semnalate în ultimele patru luni privind prezența urșilor în Prahova. În ce zone au fost observate cel mai mult animalele sălbatice
18:56 - Nicușor Dan, declarații la un șantier „ilegal” din București: Traficul e generat de sute de investiții nelegale deja finalizate. Altele sunt în curs și instituțiile statului nu fac nimic. Privatul a făcut profitul (VIDEO)
18:46 - Haos în Beirut. Cel puțin 8 morți și mii de răniți, printre care numeroși membri ai Hezbollah, după ce le-au explodat pagerele. Și ambasadorul Iranului la Beirut a fost rănit (VIDEO)
18:33 - Care a fost cea mai populară stațiune montană din România, pe vremea Comunismului? Era destinația favorită a soților Ceaușescu
18:18 - Proiect PNL: Românii cu pensii sub 3.000 de lei vor primi gratuit adeverințele necesare la noua recalculare. Fenechiu: Am cerut procedură de urgență pentru adoptarea legii (VIDEO)
18:06 - Ce români vor beneficia de bani de la stat pentru încălzirea pe timpul iernii? Premierul Marcel Ciolacu a explicat: „Ne asigurăm că un număr cât mai mare de pensionari pot primi în continuare sprijinul”
17:57 - Reacția unui cunoscut vlogger român, după ce a mers în mai multe magazine din Ucraina și a văzut cum sunt prețurile: “Cam aceasta este situația” (VIDEO)
17:55 - Femeie în stop cardiorespirator după un accident între un autobuz și un autoturism în Suceava. Au fost răniți și doi copii
17:40 - Câți ani ar putea să stea după gratii individul care a dat foc unei clădiri de la Palatul Parlamentului. Ce a declarat Poliția
17:39 - Daniel Buda (PNL): Promisiunile lui Ciolacu de a obține un post relevant economic s-au dovedit doar vorbe goale. Este cel mai slab portofoliu pe care l-a avut România în Comisia Europeană