Marcel Ciolacu: Extindem programul Creditul Fermierului. Majorăm și bugetul schemei / Anul acesta, până pe 30 septembrie, am alocat agriculturii peste 5 miliarde de euro pentru măsuri de sprijin (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Extindem programul Creditul Fermierului. Majorăm și bugetul schemei / Anul acesta, până pe 30 septembrie, am alocat agriculturii peste 5 miliarde de euro pentru măsuri de sprijin (VIDEO)
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Marcel Ciolacu / Facebook

În 2024, până la 30 septembrie, Guvernul a alocat agriculturii peste 5 miliarde de euro pentru măsuri de sprijin, a declarat premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, miercuri, în debutul reuniunii de la Palatul Victoria.

Marcel Ciolacu, în ședința de Guvern: Extindem programul Creditul Fermierului

Premierul a anunțat extinderea programului Creditul Fermierului.

„Adoptăm azi noi soluții pentru susținerea producătorilor agricoli. Extindem programul Creditul Fermierului, unde acoperim parte din dobânda ce reprezintă ROBOR pe trei luni. Acum, de fapt, permitem și plata datoriilor restante către furnizori sau distribuitorii de materii prime, inputurile, precum și pentru culturi agricole calamitate”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Majorăm și bugetul schemei

„Majorăm și bugetul schemei cu 400 de milioane de lei, la un total de peste 1,85 miliarde de lei. Beneficiari vor fi în jur de 7.500. Anul acesta, până pe 30 septembrie, am alocat agriculturii peste 5 miliarde de euro pentru măsuri de sprijin și consider că Guvernul României a luat deciziile necesare și corecte”, a mai precizat liderul PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:04 - Veste bună pentru românii care stau la bloc. Ar putea beneficia de bani din partea statului pentru a-și îmbunătăți confortul locuințelor
13:04 - Condusă de Ursula von der Leyen, Comisia Europeană luptă împotriva deciziei instanței privind transparența în cazul vaccinurilor Covid
12:52 - Marcel Ciolacu: „Noi medicamente pe lista celor gratuite sau compensate, de la 1 noiembrie”. Despre ce este vorba (VIDEO)
12:44 - Brazilia a ridicat interdicția impusă platformei X, după ce Elon Musk a plătit o amendă de 5 milioane de dolari
12:38 - Premierul confirmă că demisionează dacă iese PNL de la guvernare. Marcel Ciolacu, despre acuzațiile liberalilor: Sunt niște lozinci care au funcționat prin anii `92, `96. Putem chema observatori internaționali la alegeri (VIDEO)
12:37 - Care este cel mai înalt vârf muntos din lume? Pe primul loc nu ar fi vârful Everest
12:16 - PNL va discuta în ședința de miercuri și despre posibila ieșire de la guvernare, spune Alexandru Muraru: „În momentul în care Marcel Ciolacu a devenit prim-ministru, totul s-a degradat” (VIDEO)
12:07 - Biden va discuta cu Netanyahu despre atacul Israelului asupra Iranului. Bombardamentele asupra infrastructurii petroliere iraniene au potențial extrem de periculos
12:04 - 800.000 de români vor primi începând de astăzi plicuri privind amnistia fiscală. Poșta Română a început deja să le distribuie
11:58 - Florin Roman, deputat PNL: Cerem PSD și lui Marcel Ciolacu să voteze proiectul PNL care pune cruce țepelor imobiliare