Ionuț Stroe, despre obiectivele PNL din noua sesiune parlamentară: Proiecte pentru un mediu de afaceri mult mai predictibil și consolidat. Sunt măsuri de dreapta pe care le-am susținut și în cadrul coaliției cu toată forța (VIDEO)

Ionuț Stroe, despre obiectivele PNL din noua sesiune parlamentară: Proiecte pentru un mediu de afaceri mult mai predictibil și consolidat. Sunt măsuri de dreapta pe care le-am susținut și în cadrul coaliției cu toată forța (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a vorbit despre obiectivele liberalilor din noua sesiune parlamentară, luni, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, și a spus că „toate aceste proiecte țin de zona noastră de competență și apartenență politică și, practic, susțin un mediu de afaceri mult mai predictibil și consolidat”.

Ionuț Stroe, pe B1 TV, despre măsurile PNL din noua sesiune parlamentară

Purtătorul de cuvânt al PNL a vorbit despre măsurile pe care le vizează partidul.

„La fel, vom avea măsuri de sprijin pentru profesiile liberale, apropo de impozitări. Practic, toate aceste proiecte țin de zona noastră de competență și apartenență politică și, practic, susțin un mediu de afaceri mult mai predictibil și consolidat. Sunt măsuri liberale, sunt măsuri de dreapta pe care le-am susținut și în cadrul coaliției cu toată forța, dar, iată, trebuie să le promovăm prin Parlamentul României”, a declarat Ionuț Stroe.

„La fel, tot în zona susținerii dezvoltării economice prin investiții, noi, la grupul parlamentar, vom sprijini toate măsurile și facilitățile pe care le vom promova pentru absorbția fondurilor europene, mai ales cele care sunt cuprinse în PNRR. Este cea mai la îndemână și cea mai importantă sursă de bani la bugetul statului pentru România și trebuie fructificat la maxim”, a continuat el.

„La fel, avem proiecte legislative prin care ne dorim să oferim mai multă siguranță pentru categorii sociale distincte. La fel, zona de reglementare a publicității a jocurilor de noroc. La fel, înăsprirea legislației pentru protejarea copiilor față de abuzuri. Sunt toate măsuri care urmăresc deopotrivă agenda guvernării, dar în mod evident reflectă viziunea noastră, a liberalilor, privind dezvoltarea acestei țări”, a adăugat liberalul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”