Diana Stoica: La PNL nu mai există o urmă de doctrină liberală. Nici n-au curajul să iasă public să facă ceva (VIDEO)

Diana Stoica: La PNL nu mai există o urmă de doctrină liberală. Nici n-au curajul să iasă public să facă ceva (VIDEO)
Foto: Diana Stoica / Facebook

Deputata USR Diana Stoica a criticat strategia fiscală a Guvernului, marți, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și susține că la PNL „nu mai există o urmă de doctrină liberală”.

Diana Stoica (USR), pe B1 TV, despre măsurile fiscale ale Guvernului

Întrebată cum se vede situația din opoziție, deputata USR a spus: „E o alba-neagra – este clar că de fapt pe bani și funcții, că nu cred că moare vreunul de acolo, dintre cei enumerați, de grija românilor, pentru că dacă ar fi fost cu adevărat preocupați de problemele pe care oamenii le au astăzi ar fi făcut treabă. Nu ar fi crescut taxele, nu ne-ar fi aruncat acest praf în ochi că elimină (…) niște posturi vacante, deci nu elimină nimic de fapt”.

„Nu poți să faci o modificare la Codul fiscal și asta să intre în vigoare imediat – minim șase luni de la publicarea în Monitorul Oficial pot intra acestea în vigoare, deci, dacă ei au vreun gând să mai crească a doua oară anul acesta taxele, este ilegal. Ca să nu mai zic că la Partidul Național Liberal, dacă mă întrebați pe mine, nu mai există o urmă de doctrină liberală (…).  Nici n-au curajul să iasă public să facă ceva (…). Ciucă, spre exemplu, public își asumă această creștere de taxe”, a adăugat Diana Stoica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`