Cezar Gheorghe: Nu suntem în stare să oferim populației o securitate agroalimentară. Îmi plesnește obrazul de rușine că România, țara lui Dracula, importă usturoi de 27 de milioane de euro (VIDEO)

Cezar Gheorghe: Nu suntem în stare să oferim populației o securitate agroalimentară. Îmi plesnește obrazul de rușine că România, țara lui Dracula, importă usturoi de 27 de milioane de euro (VIDEO)
Image by Matthias Böckel from Pixabay

Cezar Gheorghe, membru „România Renaște”, a acuzat autoritățile că nu sunt în stare să ofere populației „o securitate agroalimentară”, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și a reclamat că „România, țara lui Dracula, importă usturoi de 27 de milioane de euro”.

Cezar Gheorghe, pe B1 TV: Plafonarea prețurilor nu e o soluție

„Ce credeți că vrea un cetățean? O mâncare ieftină pe care să poată să o pună pe masă, o protecție civilă ca să fie acoperit în caz de nenorociri și o predictibilitate asupra zilei de mâine. Păi, cum să facem noi asta, când noi am ratat sistematic absolut toate etapele, începând din 2020 până astăzi?”, a declarat Cezar Gheorghe.

Întrebat dacă este de părere că plafonarea prețurilor este o soluție, el a adăugat: „Nu, nu, nu e nicio soluție. Știți ce s-a întâmplat? Această plafonare a prețului este o pseudo-soluție, pentru că comerțul trebuie să fie lăsat liber. Trebuie identificat și scurtat lanțul, nu pe 7.000 de comercianți până îți ajunge în raft marfa și vine retailerul și îți pune un super-preț după aceea. Pentru că pleacă cu un preț de undeva și ajunge cu un alt preț în altă parte. Asta nu e o soluție, pentru că efectiv hipermarketului i-ai plafonat prețul, OK (…), știți unde va ascunde costurile? Se duce frumos în spate, în logistică, în costuri operaționale și unde vreți dumneavoastră”.

Cezar Gheorghe: Țara lui Dracula importă usturoi de 27 de milioane de euro

„Eu mă uit cu stupoare la prețurile din supermarket, din hipermarket, lăsând la o parte că mâncăm multă otravă – și o spun cu multă certitudine și discernământ. Noi nu suntem în stare să oferim populației României o securitate agroalimentară. Mie îmi plesnește obrazul de rușine (…) pentru simplul motiv că România, țara lui Dracula, importă usturoi de 27 de milioane de euro”, a continuat Cezar Gheorghe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Capitala Franței este cuprinsă de flăcări. Un incendiu a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)
21:16 - Lasconi (USR): Speram la o alianță preelectorală cu un PNL poate condus de Ilie Bolojan / Fac apel la electoratul liberal să voteze util. Ciucă nu poate garanta că vom avea o guvernare de dreapta din 2025, dar eu pot să fac asta (VIDEO)
21:08 - Raed Arafat a oferit ultimele detalii despre situația din județul Galați: „Avem mobilizați peste 1.000 de pompieri cu mijloace de intervenție” /”Sunt alocate 250 de containere, dar dacă este nevoie de completare, se va face acest lucru” (VIDEO_
21:05 - Statul român va achiziționa 37 de trenuri noi. Pe ce rute vor circula
21:00 - Bărbat de 71 de ani, cercetat după ce ar fi oferit droguri unei fete de 15 ani, în schimbul unor favoruri sexuale. El e acum în arest la domiciliu
20:34 - Roxana Mînzatu, despre numirea sa ca vicepreședinte al CE: „E un moment de mândrie pentru țara noastră, pentru că e portofoliul României” / Ce presupune funcția sa de comisar și cum răspunde criticilor (VIDEO)
20:30 - Cine ar putea să fie piromanul de la Palatul Parlamentului? Se spune că ar fi un muncitor la o fabrică
20:26 - Marius Humelnicu (PSD), după atacul cu benzină care a avut loc la Parlament: Nu există, din punctul meu de vedere, să nu-l găsim pe acest om (VIDEO)