Cât costă jumătate de kilogram de cireșe în magazinele Mega Image / Mulți evită să plătească atât

Cât costă jumătate de kilogram de cireșe în magazinele Mega Image / Mulți evită să plătească atât
Sursă foto: Pixabay

Cireșele sunt printre cele mai iubite fructe în perioada sezonului estival, însă pe cât de dulci sunt, pe atât de piperat este prețul acestora. Pofticioșii vor trebui să scoată destul de mulți bani din buzunar pentru acestea.

Când au apărut pe piață, un kilogram de cireșe costa 100 de lei, însă cu trecerea timpului s-au mai ieftinit.

Cât costă cireșele în magazinele Mega Image

Cei care vor să cumpere o pungă de cireșe bio, la 500 de grame, trebuie să plătească 24,99 de lei. Astfel, un kilogram de cireșe din magazinele Mega Image costă 49,98 de lei.

„Dacă nu e un milion nu e fiță”, scrie, ironic, un comentator.

Un alt comentator de pe Internet susține că a plătit 10 lei pe căpșuni, susținând că „astea sunt prețurile, îți vine să-ți faci livadă”.

„Cireșe de mai? Mai încolo!!! Am în fața blocului un cireș, București, si încă nu e copt. Abia puțin pârguit. Deci, cireșe de mai, mai prin iunie. Am văzut cireșe și caise pe tarabe și mă bucur că nu au scris că sunt românești”, a spus o altă persoană, potrivit playtech.ro.

Cireșele pot fi păstrate mai mult timp, dacă sunt lăsate în apă cu bicarbonat timp de 10 minute. Pentru realizarea acestei compoziții aveți nevoie de o lingură de bicarbonat dizolvată într-un vas în care trebuie să puneți patru căni cu apă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`