Un șofer de Dacia Spring s-a plâns la ANPC că îi intră în mașină bucăți de frunze (video)

Un șofer de Dacia Spring s-a plâns la ANPC că îi intră în mașină bucăți de frunze (video)
Foto: Pixabay.

Numărul românilor care au cumpărat o mașină electrică a crescut anul acesta, în contextul creșterii prețului la combustibil. Dacia Spring fiind unul dintre cele mai populare modele datorită prețului mic de achiziție. Mulți șoferi se declară mulțumiți de mașină, iar alții descoperă probleme pe care le anunță pe grupuri dedicate, scrie ziare.com.

Șoferul s-a plâns că îi intră bucăți de frunze în mașină

Este cazul unui șofer care a făcut o plângere la ANPC după ce a descoperit că îi intră bucăți de frunze în mașină, după cum a scris pe Facebook.

„Dragi posesori de Spring,În urma unei sesizări către ANPC, legat de faptul că în habitaclu îmi intra resturi vegetale (flori de copac, bucăți de frunze de 3-4 mm, polenul și praful sunt la pachet), m-am prezentat la Darex Suceava pentru realizarea unor teste, împreună cu reprezentantul Renault Group venit de la Bucuresti.

După ce l-am umplut de frunze (mărunțite pentru a evidenția defectul sesizat) pe sacou, cămașă și pantaloni, concluzia a fost următoarea: CLIENTUL A INTRODUS FORȚAT ÎN SISTEMUL DE VENTILAȚIE FRUNZE TOCATE IAR PE TREAPTA PATRU RESTURILE VEGETALE AU INTRAT IN HABITACLUL (de fapt au intrat pe treapta (3 și 4) ale MAȘINII.CLIENTUL NU RESPECTĂ MANUALUL, AUTO CONFORM. Vă rog să urmăriți filmul din timpul testului și să trageți câteva concluzii. Înainte de test s-au verificat prezența filtrului și gurile de ventilație să fie curate„, a scris șoferul pe pagina Dacia Spring România.

„Am făcut o nouă sesizare și am cerut să fie prezent un comisar ANPC pentru o nouă constatare. Dacă nu ați făcut vă rog să faceți, în final poate, cei de la ANPC îi obligă să rezolve problema”, a precizat autorul postării, într-un comentariu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`