Un chinez și-a construit propriul Lamborghini Reventon cu 10.000 de dolari (VIDEO)

Un chinez și-a construit propriul Lamborghini Reventon cu 10.000 de dolari (VIDEO)
Lamborghini Reventon este o mașină rară și foarte scumpă – se spune că există doar 21 astfel de supersportive în lume și fiecare costă aproximativ 1,6 milioane dolari. Suma este una considerabilă pentru...

Lamborghini Reventon este o mașină rară și foarte scumpă – se spune că există doar 21 astfel de supersportive în lume și fiecare costă aproximativ 1,6 milioane dolari. Suma este una considerabilă pentru aproape oricine, inclusiv pentru Wang Jian un tânăr de 28 din provincia Jiangsu, China. Dar faptul că este o mașină rară și scumpă nu l-au împiedicat pe Wang Jian să își creeze propriul Lamborghini. Tânărul mecanic a investit mai puțin de 10.000 de dolari și acum are un ”Reventon”.

Wang a trebuit să facă unele sacrificii pentru a reuși să construiască mașina cu această sumă. Astfel, la caroserie a folosit fierul nu fibra de carbon, motorul V12 a fost înlocuit cu unul care provine de la o dubă agricolă marca Nissan, iar șasiul provine de la un Volkswagen. Interiorul a suferit cel mai mult din cauza bugetului scăzut.

Wang Jian vrea în viitor să aibă propriul său business cu mașini, de îndată ce strânge banii necesari în acest sens.

Lamborghini Reventon made in China:

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_23209').select();" id="embed_text_23209" />

Cum arată un Lamborghini Reventon:

 

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`