Trafic blocat pe DN6 Orşova – Caransebeş: Un autotren încărcat cu animale s-a răsturnat

Trafic blocat pe DN6 Orşova – Caransebeş: Un autotren încărcat cu animale s-a răsturnat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (20:30), în judeţul Caraş-Severin, traficul rutier este întrerupt pe DN6 Orşova – Caransebeş, între Plugova şi intersecţia cu DN57B, din cauza unui tir care s-a răsturnat. Autotrenul transporta animale.

Există o rută ocolitoare, un drum comunal betonat care leagă localităţile Iablaniţa(DN57B) şi Mehadia(DN6). Din Iablaniţa se merge pe DN57B până la intersecţia cu DN6.

Un alt accident ce întrerupt circulaţia rutieră timp de o oră s-a petrecut în judeţul Vâlcea, pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 234, în zona Câineni. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. Două persoane au fost rănite grav, una având şanse minime de supravieţuire, transmite Infotrafic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter
15:39 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu a pierdut foarte multe procente. În contextul în care îi dă voturi lui Simion, e posibil să avem o finală Ciucă – Simion (VIDEO)