Tesla livrează discret primul Model S, înainte de prezentarea oficială a sedanului electric (VIDEO)

Foto: Tesla Motors

Tesla a livrat discret primul Model S lui Steve Jurvetson, unul dintre membrii board-ului companiei, înaintea lansării oficiale a sedanului electric, care va avea loc pe 22 iunie.

Primul Tesla Model S lilvrat are culoarea ”Signature Red” și o plăcuță de înmatriculare personalizată „TSLA S1„, scrie Worldcarfans.com. Este bineînțeles o ediție specială a modelului, dispune de un acumulator lithiu-ion de 85 kWh care-i permite mașinii electrice să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5,6 sau 4,4 secunde (în funcție de versiune), iar viteza sa maximă poate depăși 200 km/h. 

Model S Signature Series costă 87.900 dolari iar Signature Performance Series pornește de la 97,900$.

Tesla livrează primul sedan electric Model S

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:28 - Speciile de animale care nu vor mai putea fi ucise începând cu 2027. A fost aprobat proiectul de lege
13:28 - Decizie: Toate companiile de petrol, gaze și carburanți să plătească din 2025 impozit de 0,5% din cifra de afaceri. Inclusiv firmele mici
13:22 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București. A demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai PNL (VIDEO)
13:12 - Ciprian Ciucu, despre investițiile Primăriei Sector 6 în Educație: „Va fi construit cel mai important și cel mai fain colegiu tehnic din țară – și asta vă promit – la PTTR” (VIDEO)
12:59 - Un român a amenințat că aruncă un bloc în aer, în Italia: „Nu-mi găsesc un loc de muncă și m-a părăsit soția”
12:52 - Blinken a ajuns în Israel, pentru discuțiile de încetare a focului din Gaza, a 11-a oară după ce a început războiul
12:45 - Alexandru Dimitriu îl acuză pe Piedone de abuz în serviciu la Primăria Sectorului 5: „100 de milioane de lei sunt date prin achiziții directe” (VIDEO)
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)
12:13 - Harvey Weinstein a fost diagnosticat cu cancer de măduvă osoasă. Ar fi trebuit să fie judecat din nou în noiembrie