Seria limitată Dacia Sandero Stepway2, disponibilă în România de la 9.700 euro (FOTO)

Seria limitată Sandero Stepway2, prezentată la Salonul Auto de la Geneva 2012, este disponibilă şi pentru clienţii din România din această săptămână, potrivit unui comunicat de presă al Dacia. Sandero Stepway2 evoluează în special la nivelul designului.

La interior, are materiale noi şi două tipuri de ambianţe care se diferenţiază prin culorile dominante – gri sau roşu. Consola centrală, conturul indicatoarelor şi ornamentul volanului pot fi de nuanţă „gris brilliant” sau „rouge métallisé satiné”. Personalizate cromatic sunt şi centurile de siguranţă faţă şi spate, broderiile tapiţeriei (alcătuită din material textil şi piele ecologică), cele de pe covoraşe, precum şi tetierele.

Opţional, se poate adăuga pachetul Piele, pentru o tapiţerie mai elegantă din piele/Tep (include piele naturală pe partea centrală a scaunului, combinată cu piele ecologică) şi volan îmbrăcat în piele. Tot la interior se remarcă noul radio CD cu MP3 şi satelit de comandă pe volan, priză jack, USB şi Bluetooth®.

La exterior, paleta de culori disponibilă pe Stepway2 se îmbogăţeşte cu nuanţa lansată iniţial pe modelul Duster, care s-a bucurat de un mare succes în rândul clienţilor: brun cajou. Gama de motorizări se extinde şi ea cu o nouă motorizare benzină mai puternică: 1.6 16 V 105 CP.

Preţurile seriei limitate Sandero Stepway2 sunt de 9.700 euro (TVA inclusă) pentru motorizarea 1.6 85 CP, 10.250 euro (TVA inclusă) pentru motorizarea 1.6 16V 105 CP şi 11.700 euro (TVA inclusă) pentru 1.5 dCI 90 CP. Noua serie limitată Sandero Stepway2 poate fi comandată începând de joi, 29 martie, dată de la care nu se vor mai lansa în fabricaţie versiunile Stepway1.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`