Se schimbă locul de desfășurare a probei practice pentru examenul auto. Află unde se va da testarea

Se schimbă locul de desfășurare a probei practice pentru examenul auto. Află unde se va da testarea
Foto: stiri.rol.ro

Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor  a decis ca, din 15 martie, să modifice locul de desfășurare a probei practice la examenul auto.

Aceasta nu se va mai da în fața parcului IOR ci în zona Parcului Moghioroș, sector 6 și zona strada Constantin Istrate – Autogara Filaret – Alveola Parc Libertații, sector 4, informează HotNews.

Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a luat această decizie datorită lucrărilor la carosabil de pe Bulevardul Liviu Rebreanu.

”Această decizie a fost luată având în vedere necesitatea ca examenul pentru obținerea permisului auto să se desfășoare în condiții optime și de siguranțăa atât pentru candidați, cât și pentru ceilalți participanți la trafic”, se arata într-un comunicat al instituției.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită