Porsche Macan, fratele lui Cayenne, în primele imagini spion (FOTO)

Foto: Worldcarfans.com

Porsche lucrează de zor la un nou SUV de dimensiuni mici, dovadă fiind fotografiile spion ale mașinii, care au invadat presa de specialitate. Porsche Macan arată ca un pui de Cayenne, lucru care se observă la partea frontală familiară și linia acoperișului. La SUV-ul de lux se remarcă și sistemul de evacuare dublă, aripile proeminente și spoiler-ul montat deasupra lunetei.

Motorizările nu sunt deocamdată confirmate însă potrivit unor informații ale Worldcarfans.com, versiunea entry level va dispune de un motor turbo de 2.0 litri și cu patru cilindri, pe benzină, care dezvoltă 220 cp /164 kW.

Despre versiunea Macan S se spune că va utiliza un V6 aspirat natural de 3.6 litri, care produce 295 cp / 220 kW. De asemenea, potrivit unor informații neoficiale, va exista și o versiune V6 TDI (190 cp /142 kW) și un Macan Turbo cu o unitate V6 twin-turbo pe benzină, care dezvoltă 370 cp / 276 kW și un cuplu maxim de 542 Nm.

Porsche Macan va intra în producția de serie din 2013.


Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:22 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București. A demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai PNL (VIDEO)
13:12 - Ciprian Ciucu, despre investițiile Primăriei Sector 6 în Educație: „Va fi construit cel mai important și cel mai fain colegiu tehnic din țară – și asta vă promit – la PTTR” (VIDEO)
12:59 - Un român a amenințat că aruncă un bloc în aer, în Italia: „Nu-mi găsesc un loc de muncă și m-a părăsit soția”
12:52 - Blinken a ajuns în Israel, pentru discuțiile de încetare a focului din Gaza, a 11-a oară după ce a început războiul
12:45 - Alexandru Dimitriu îl acuză pe Piedone de abuz în serviciu la Primăria Sectorului 5: „100 de milioane de lei sunt date prin achiziții directe” (VIDEO)
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)
12:13 - Harvey Weinstein a fost diagnosticat cu cancer de măduvă osoasă. Ar fi trebuit să fie judecat din nou în noiembrie
11:57 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Bătălia pentru Ucraina este pentru viitorul Europei. Este esențial să susținem Ucraina, Republica Moldova (VIDEO)
11:50 - Producătorul Blade Runner 2049 îl dă în judecată pe Musk pentru imaginile cu Robotaxi