Peste 40.000 de persoane au comandat deja noul Volkswagen Golf VII

Peste 40.000 de persoane au comandat deja noul Volkswagen Golf VII
Foto: cars.co.za

Noul Volkswagen Golf este foarte așteptat în întreaga lume. Dovadă precomenzile pentru noul model, cifrcă care care depășește totalul mașinilor vândute în România în prima jumătate a acestui an, scrie Incont.ro.

40.000 de persoane sunt în așteptarea modelului VW Golf VII, ceea ce va face ca producătorul Volkswagen să fie cât mai aproape de targetul de sute de mii de modele într-un singur an, ceea doar Mercedes a reușit pentru modelul A Klasse.

Lansarea VW Golf VII se va face la nivel național, fiind organizate diverse concerte, test-drive-uri și picnicuri pentru potențialii clienți.

Cea de-a şaptea generaţie a modelului compact are un preț de pornire de 15.441 de euro cu TVA, are echiparea de bază Trendline şi motorul pe benzină de 1,2 litri TSI de 85 CP și include 7 airbaguri, ESP, radio-CD cu display touch-screen de 4,7 inchi, geamuri electrice faţă/spate, aer condiţionat, computer de bord, sisteme pentru monitorizarea oboselii la volan, a presiunii în pneuri, start/stop şi de recuperare a energiei la frânare dar şi pentru frânare automată „Multi Collision Brake”.

 
În Germania, noul model Golf iese pe piață cu prețuri începând de la 17.000 de euro, cu motoare între 85 și 150 de cai putere.
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`