Pe șosele, ca pe …lună! Mașini ÎMPOTMOLITE ÎN CRATERELE DIN ASFALT! (VIDEO)

Pe șosele, ca pe ...lună! Mașini ÎMPOTMOLITE ÎN CRATERELE DIN ASFALT! (VIDEO)

Scene ca-n evul mediu în mai multe județe ale României! Ciuruite de gropi și presărate de cratere pline de apă, noroi și mizerie – cam așa arată multe din străzile Bistriței, după o iarnă care nu ar fi trebuit să dea mari bătăi de cap autorităților, dar care i-a împins pe mulți bistrițeni spre capătul răbdării.

Nici în Prahova starea drumurilor nu este mai bună. La fiecare ploaie, străzile multor localități din Prahova, inclusiv din Ploiești, se transformă într-un decor de traseu off-road, se plâng localnicii.

Pe șosele, ca pe …lună! Mașini ÎMPOTMOLITE ÎN CRATERELE DIN ASFALT!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ca pe lună. Atât de mari sunt craterele din asfalt pe străzi din centrul orațului Bistrita. Tot mai mulți localnici se plâng de starea proastă a drumurilor din oraș. Este o adevărată aventură să traversezi multe dintre arterele din Bistrița: sunt ciuruite de gropi sau presărate cu cratere pline de apă și noroi, acuză șoferii exasperați.

„Mii de «mulțumiri» Primăriei Bistrița, pentru minunatul drum din acest minunat muncipiu european al secolului 21. La doar o aruncătură de băț de centrul orașului, lângă minunatul Parc Industrial Bistrița Sud avem această splendoare de stradă…!”, a scris intr-un mesaj pe internet bistrițeanul care a filmat aceste imagini si le-a facut apoi publice în mediul online.

De atâția ani autoritățile nu au făcut nimic în privința străzilor…! Nici măcar piatră nu mai există pe drum, este doar pământ…!”, se plâng alți localnici.

În lipsa unor lucrări de pietruire măcar, noroiul este atât de mare, încât localnicii sunt nevoiți să meargă cu cizme de cauciuc pe străzile transformate în mlaștini.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`