Orice e posibil: Vezi cum arată trei limuzine Fiat 500 (FOTO)

Pentru a-și marca intrarea pe piața americană, excentrica firmă italiană Castagna Milano, care transformă automobile la comandă, s-a orientat către modelul Fiat 500 din care a creat trei limuzine speciale.

Cele trei versiuni diferite ale subcompactei de oraș – LimoSun, LimoCity și LimoCity Presidential – au fost alungite la 5.32 față de cei 3,5 pe care-i măsoară versiunea standard.

Și ampatamentul a crescut de la 2,3 la 4,1 metri, iar înălțimea este acum de 158 față de 149 cm, în cazul CityLimo.

LimoSun are la bază versiunea decapotabilă a lui Fiat 500 și este destinată stațiunilor de la malul mării și Orientului Mijlociu. LimoSun are patru scaune așezate față în față, în zona destinată pasagerilor, potrivit Worldcarfans.com. Deschiderile mari din lateral și din zona plafonului pot fi acoperite cu panouri transparente.

LimoCity este o versiune mai sobră și dispune de o canapea circulară, un minibar și uși electrice care glisează. 

LimoCity President pornește de la un Fiat 500 produs pentru piața din SUA și este propulsat de două motoare electrice capabile să ducă limuzina la viteza de 160 km/h, cu o autonomie de 250 km.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită