Oficial: Cum arată noul Porsche Boxster 2013 (FOTO & VIDEO)

Porsche a făcut publice primele informații oficiale despre noul Boxster 2013 (981), a treia generație a mașinii sport. Automobilul decapotabil cu două locuri este acum mai ușor are un șasiu complet refăcut și motoare mai eficiente cu 15%.

Boxster are și un nou aspect, un ampatament mai lung, o nouă caroserie mai ușoară și roți mai mari. Toate acestea, alături de motorul montat central fac ca performanțele automobilului sport să fie mai bune decât cele ale precedentei generații, 987.

 

 

Atât Boxster cât și Boxster S folosesc motoare în llinie cu șase cilindri și injecție directă, plus noi tehnologii precum cel de recuperare a energiei electrice, management termal și funcția start/stop.

Propulsorul de bază al lui Boxster, de 2,7 litri, produce 265 cai putere / 195 kW, cu 10 cp mai mult decât predecesorul său. Boxster S are un motor ceva mai mare, de 3,4 litri care dezvoltă 315 cp / 232 kW, cu 5 cp mai mult decât versiunea precedentă.

La ambele automobile este oferită din standard o cutie de viteze cu șase trepte iar cea PDK – automată cu dublu ambreiaj este pe lista opționalelor.
Un Boxster cu transmisie PDK consumă 7,7 l/100 km iar Boxster S 8,0 l/100 km. Boxster acclerează de la 0 la 100 km/h în 5,7 secunde iar Boxster S în 5.0 secunde.
 
Boxster și Boxster S vor fi lansate în Germania pe 14 aprilie, potrivit Worldcarfans.com, la un preț de 48.291 euro, respectiv 59.120 euro, TVA inclusă.

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită