Noua Skoda Octavia va fi lansată pe piaţă în primăvara lui 2013

Noua Skoda Octavia va fi lansată pe piaţă în primăvara lui 2013
Foto: evz.ro

Noul model Skoda Octavia va fi prezentat, în premieră mondială, la viitoarea ediție a Salonului auto de la Geneva, ce va avea loc la primăvară, scrie Evenimentul Zilei.

Noua Skoda Octavia 3 urmează să apară pe piaţă la începutul lui 2013, urmând a fi bazată tehnic pe platforma lui Volkswagen Golf 7, care va apărea un an mai devreme. Dimensional, nu se va depărta prea mult de actuala generaţie (care are o lungime de 4,57 metri), însă cehii afirmă că noua generaţie va pune un accent mult mai mare pe calitate şi pe echipamentele moderne.

Primele imagini cu noul model surprinse în timpul testelor premergătoare lansării nu dezvăluie prea mult despre direcţia estetică aleasă de producător.

După a șaptea generație Volkswagen și noul Seat Leon, a venit rândul modelului Skoda Octavia, alt celebru compact din portofoliul grupului auto Volkswagen să se pregătească de relansare.

A treia generație a gamei Skoda Octavia urmează să fie lansată la viitoarea ediție a Salonului auto de la Geneva din primăvara lui 2013.

Skoda Octavia concurează, pe segmentul C, cu sedanuri compacte ”clasice” precum Opel Astra Sedan, Ford Focus Sedan sau Renault Fluence.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`