Mașinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Ce se întâmplă cu autoturismele românilor din acest an. E PANICĂ MARE!

Mașinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Ce se întâmplă cu autoturismele românilor din acest an. E PANICĂ MARE!
Sursă foto: Pixabay / motointermedia

Probleme mari pentru șoferii cu autoturisme care funcționează pe motorină, după ce s-a confirmat că dioxidul de carbon, particulele de praf și oxizii de azot dăunează grav sănătății.

Mai precis, posesorii autovehiculelor de genul sunt acum trași de urechi și, pur și simplu, expropriați, scrie ziare.com.

ADIO, MIOARA ROMAN! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI: NU S-A SIMȚIT PREA BINE…

Acestea fiind spuse, isteria din jurul motoarelor diesel a acaparat o bună parte din Europa, dar mai ales Germania, acolo unde lucrurile au atins o altă dimensiune. Au apărut deja tribunale care impun interdicții pentru astfel de mașini.

S-A TERMINAT! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DUREROS! VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP: ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Deși de ani de zile există limite pentru gradul de poluare, în Koln și în Frankfurt, dar și în alte metropole zeci de mii de mașini nu vor mai putea circula. Sancțiunea nu este doar pentru inelul median, ci pentru toată raza orașelor.

LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEAȚA! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Bineînțeles, activiștii din zona de mediu jubilează. Totuși, publicația notează că sancțiunile de acest tip nu sunt o victorie asupra marilor producători de automobile, ci mai degrabă o victorie a acestora. Doar în Koln, în jur de 110 mii de mașini vor fi afectate de această măsură, motiv pentru care proprietarii, mai ales cei care locuiesc la periferie, vor fi obligați să își cumpere noi mașini.

Sursa citată a explicat că, spre exemplu, o parte din proprietarii de mașini diesel sunt menajerele de la marginea orașelor, care lucrează în nordul orașului Koln, pentru 12 euro pe oră. Pentru ele fiecare minut contează, de parcă mai trebuia subliniată importanța timpului pentru cineva. Așadar, că vorbim despre ele sau vorbim despre alte categorii de populație, mașina este o nevoie, nu neapărat un lux.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`