Limita de viteză pe Autostrada A3 va fi ridicată parţial de la 100 km/h la 130 km/h

Limita de viteză pe Autostrada A3 va fi ridicată parţial de la 100 km/h la 130 km/h
Foto: diversedambovita.blogspot.com

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România va ridica parţial limita de viteză impusă pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, informează compania într-un comunicat de presă.

Astfel limita de viteză de 100 km/h impusă pe sectorul cuprins între între km 26+000 – km 68+250, Moara Vlăsiei-Ploieşti va fi ridicată, iar noua viteză maximă de decplasare pe acest tronson va fi de 130km/h.

Pe tronsonul de autostradă cuprins între Centura Bucureşti şi Moara Vlăsiei, tronson cu trei benzi de circulaţie pe sens, se va menţine restricţia de 100 km/h.

Astfel, pe tronsonul de autostradă dintre Moara Vlăsiei şi Ploieşti viteza maximă va fi de 130km/h, conform reglementarilor legale în vigoare, ca urmare a finalizării lucrărilor de optimizare a siguranţei traficului rutier.

Circulaţia pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti a fost deschisă pe 19 iulie, după mai multe termene de finalizare depăşite. Autostrada are o lungime de 62 de kilometri şi leagă centura Capitalei de centura Municipiului Ploieşti, fiind o alternativă pentru DN1.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`