Infotrafic: Circulație îngreunată pe DN 17A Câmpulung Moldovenesc-Sucevița din cauza condiţiilor meteo nefavorabile

Infotrafic: Circulație îngreunată pe DN 17A Câmpulung Moldovenesc-Sucevița din cauza condiţiilor meteo nefavorabile
Foto: evz.ro

UPDATE 14:30: Traficul pe DN 17A Câmpulung Moldovenesc – Suceviţa a fost reluat în jurul prânzului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că luni dimineață, la ora 08:00, traficul rutier este blocat pe DN 17A Câmpulung Moldovenesc-Sucevița, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

De asemenea, pe următoarele artere rutiere din județul Suceava, se circulă cu dificultate din cauza unui strat subțire de zăpadă: DN 15C Tarzia – Praxia, DN 17 limita judeţului Bistriţa cu localitatea Păltinoasa, DN 17 Paltinoasa – Suceava, DN 17A Suceviţa – Dorneşti, DN 17B Vatra Dornei – limită cu judeţul Neamţ, DN 2 Draguşeni – Siret, DN 29 Suceava – Huţani, DN 29A Suceava – Vârfu Campului, DN 2H Iacobeşti – Putna, DN 2K Milişauţi – Solca.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cu cod galben, potrivit căreia în intervalul 8 aprilie, ora 18:00 – 9 aprilie, ora 15:00, vremea se va răci accentuat în toată ţara. În Transilvania, Moldova şi în zona montană, în seara zilei de duminică şi în noaptea de duminică spre luni, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări cu viteze de peste 60 km/h, îndeosebi în estul tării, şi de peste 80…90 km/h la munte. De asemenea, în cursul zilei de duminică vor fi ploi însemnate cantitativ la munte, precum şi în centrul şi estul ţării (local peste 20…25 l/mp).

În aceste condiţii, Infotrafic recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată la starea carosabilului şi să mărească distanţa în mers între autovehicule. În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza precipitaţiilor, folosirea luminilor de întâlnire ale autovehiculelor reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcţiei de mers, făcând vehiculele mai vizibile în trafic.

 

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită