Ford Fiesta facelift, dezvăluit oficial (FOTO)

Foto: Worldcarfans.com

Ford a lansat primele informații despre noul Fiesta Facelilft 2013 care va debuta la Salonul Auto de la Paris din spetembrie.

Ford-ul reîmprospătat va fi disponibil cu echipament high-tech precum MyKey, Active City Stop și sistem de conectivitate activat prin voce Ford SYNC.

În privința design-ului se remarcă grila trapezoidală în genul celei folosite de Aston Martin, care este întâlnită și pe Mondeo sau B-Max-ul fabricat la Craiova. Celelate modificări de design includ farurile cu LED-uri, în timp ce interiorul a rămas aproape la fel, cu excepția echipamentelor high-tech.

O altă îmbunătățire demnă de luat în seamă este introducere propulsorului pe benzină EcoBoost de 1.0 litri cu 99 CP (74 kW) sau 118 CP (88 kW), produs la Craiova și Koln. Ford Fiesta 2013 va fi disponibil și cu motorul diesel împrumutat de la B-Max, de 1.5 litri și 74 CP (55 kW). Potrivit Worldcarfans.com, este oferită și versiunea mai puternică ST cu un motor mai mare EcoBoost de 1.6 litri care generează 177 CP (132 kW). Acest model are și un șasiu îmbunătățit.


Urmăriți B1TV.ro și pe
`