Ferrari scoate la licitație bolidul 599XX Evo și un motor de Formula 1 pentru a ajuta victimele cutremurului din Italia

Ferrari a anunțat că intenționează să organizeze o licitație online pentru a ajuta victimele cutremurului care a zguduit recent Italia. Licitația va avea loc săptămâna viitoare și va include ”obiecte importante și rare” precum modelul 599XX Evo (evaluat la 1.6 milioane dolari), bolild care dezvoltă 740 cp / 552 kW și un cuplu de 700 Nm (516 lb-ft).

În afara supercar-ului, Ferrari va vinde la licitație costume de curse și căștile piloților Fernando Alonso și Felipe Massa. De asemenea, cei care vor participa la licitație vor putea să-și cumpere un motor V8 de Formula 1 și diverse obiecte folosite în sezonul precedent de curse, relatează Worldcarfans.com. Dacă totul merge conform planului, Ferrari va ”contribui cu sume semnificative pe care le va oferi familiilor care și i-au pierdut pe cei dragi”.


Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:22 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București. A demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai PNL (VIDEO)
13:12 - Ciprian Ciucu, despre investițiile Primăriei Sector 6 în Educație: „Va fi construit cel mai important și cel mai fain colegiu tehnic din țară – și asta vă promit – la PTTR” (VIDEO)
12:59 - Un român a amenințat că aruncă un bloc în aer, în Italia: „Nu-mi găsesc un loc de muncă și m-a părăsit soția”
12:52 - Blinken a ajuns în Israel, pentru discuțiile de încetare a focului din Gaza, a 11-a oară după ce a început războiul
12:45 - Alexandru Dimitriu îl acuză pe Piedone de abuz în serviciu la Primăria Sectorului 5: „100 de milioane de lei sunt date prin achiziții directe” (VIDEO)
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)
12:13 - Harvey Weinstein a fost diagnosticat cu cancer de măduvă osoasă. Ar fi trebuit să fie judecat din nou în noiembrie
11:57 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Bătălia pentru Ucraina este pentru viitorul Europei. Este esențial să susținem Ucraina, Republica Moldova (VIDEO)
11:50 - Producătorul Blade Runner 2049 îl dă în judecată pe Musk pentru imaginile cu Robotaxi