Dacia propune cea mai ieftină mașină în 2024. Preț sub 9.000 de euro

Dacia propune cea mai ieftină mașină în 2024. Preț sub 9.000 de euro
Foto: Captura Youtube

Spre bucuria fanilor mărcii, Dacia anunță că va lansa în 2024 cea mai ieftină mașină de pe piață, la clasa sa, ce va putea fi cumpărată cu mai puțin de 9.000 de euro, un preț la care chiar nimeni nu se aștepta…

Cea mai ieftină Dacia din 2024

În cadrul celei de-a doua ediții a campaniei ”Sezonul Dacia”, constructorul auto de la Mioveni  introduce pe piață cea mai accesibilă versiune a modelului Sandero, comercializată la un preț mai mic de 10.000 de euro, prin intermediul Programului Rabla.

Dacia Sandero City, numele acestei noi variante se adresează consumatorilor din România și vine la un preț extrem de competitiv – 8.900 de euro -, beneficiind de facilități oferite de Programul Rabla.

Conform datelor analizate de Profit.ro, o altă noutate importantă este reprezintă posibilitatea de achiziționare a mașinii prin intermediul ofertei de finanțare propuse de Dacia Finance, oferind clienților o rată lunară extrem de accesibilă, de doar 99 de euro, .

Din dotările de care dispune Dacia Sandero City sunt menționate: aerul condiționat manual, Cruise Control, Media Control pentru conectarea telefonului și jante de aliaj de 15 inchi. Vehiculul este propulsat de un motor SCe 65 pe benzină, cu transmisie manuală și o putere de 65 CP. Prețul de listă al acestui model, fără discountul oferit prin Programul Rabla, se situează la 12.400 euro.

Promoții pentru modelul Dacia Duster 2

În același timp, Dacia a mai anunțat o serie de promoții și pentru modelul Duster 2, aflat în ultima fază a ciclului său de viață și disponibil pentru achiziție pentru o perioadă limitată cu motoare diesel, care nu va mai fi montat pe cea de-a treia generație a modelului. Modelul Duster 2 diesel poate fi cumpărat la un preț de aproximativ 15.000 de euro.

Alte oferte pentru Dacia Spring, Sandero Stepway

În ceea ce privește modelul Spring, Dacia a făcut publice oferte avantajoase, cu prețuri începând de la 9.550 de euro pentru versiunea Extreme. Un preț remarcabil, mai ales că subvenția acordată prin Rabla Plus a fost limitată la aproximativ 5.000 de euro, ceea ce face ca prețul de listă al mașinii să fie extrem de competitiv, în jurul sumei de 14.500 de euro.

Dacia are prețuri promoționale și în cazul modelului Sandero Stepway. Caroseria Stepway poate fi achiziționată la un preț special de 10.900 de euro, reprezentând o reducere semnificativă în comparație cu prețurile de listă.

Comenzi pentru noul model de Duster

De asemenea, constructorul de la Mioveni a anunțat că, începând din primăvara acestui an, vor fi deschise comenzile pentru noua generație a modelului Duster. Această nouă variantă a fost deja prezentată la finalul anului trecut, iar în luna ianuarie au fost deschise precomenzile.

Potrivit reprezentanților Dacia, cele două generații Duster vor fi disponibile în paralel pentru o perioadă limitată, oferind astfel posibilitatea fanilor să aleagă varianta care li se potrivește cel mai bine.

Noul Duster, oferit la un preț de 18.800 de euro pe piața din România pentru versiunea de intrare, vine echipat cu un motor cu alimentare mixtă, benzină – GPL (Eco-G).

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`