Circulația pe Valea Oltului ar putea fi din nou restricționată. Care sunt motivele

Circulația pe Valea Oltului ar putea fi din nou restricționată. Care sunt motivele
Valea Oltului / Foto: Pixabay.com

Autoritățile iau în calcul impunerea din nou a unor restricții de circulație pe Valea Oltului, respectiv pe DN7, în etapele următoare ale lucrărilor de pe viitoarea autostradă Sibiu-Pitești, conform unui document oficial, citat de Profit.ro.

Care sunt motivele pentru care circulația pe Valea Oltului ar putea fi din nou restricționată

Mai exact, în contextul viitoarelor etape ale construcției autostrăzii și „având în vedere apropierea pilei (picior de pod – n. red.) unui pod de DN7”, este „luată în calcul” închiderea din nou a drumului.

Cu toate acestea, ”se va face tot posibilul pentru a permite circulația alternativă pe o bandă”.

Au început lucrările la viaductul Boița de pe lotul 2 al autostrăzii

În prezent, au început lucrările la viaductul Boița de pe lotul 2 al autostrăzii Sibiu – Pitești. Astfel, a fost adusă prima foreză de mare capacitate și au fost lansate forajele pentru fundațiile primilor piloți ai acestui viaduct, care va avea o lungime de aproximativ 650 m.

Până în anul 2028, pe traseul secțiunii Boița – Cornetu, în lungime de 31,33 km, vor fi construite: – 24 de viaducte, – 25 de poduri, – 1 ecoduct, – 7 tuneluri, conform sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”