Bolidul lui Tom Cruise nu mai este "Misiune Imposibilă": BMW i8 se apropie de lansare (VIDEO)

 Pentru iubitorii de automobile din toată lumea premiera filmului „Mission Impossible – Ghost Protocol” a fost nu doar un prilej de al reîntâlni pe Tom Cruise în rolul agentului secret care decide soarta lumii ci și de a admira bolidul BMW pe care acesta îl conduce în multe din scenele tari ale superproducției.

Prototipul produs de BMW Vision Efficient Dynamics va reuși spre deosebire de personajul lui Cruise să depășească bariera ecranului, lansarea modelului de serie fiind anticipată pentru prima parte a lui 2013, potrivit autoblog.com.

Producătorul bavarez a început deja tstele pentru varianta de stradă a hibridului sport, primele imagini a ale mașinii dezvăluind că germanii au renunțat la portierele transparente ale prototipului folosit în Mission Impossible.

Potrivit reprezntanților BMW compania intenționează să lansesze înainte modelul i3, un automobil mai compact, care va fi prima mașină hibridă de serie a germanilor.

Deși BMW i8 va fi o mașină hibridă, motorul electric și cel pe combustie al vehicolului vor oferi performanțe impresionante în condițiile unui consum redus de combustibil.

BMW susține că noul automobil va ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în mai puțin de 5 secunde iar consumul mediu va fi de 3 litri la 100 de kilometri parcurși.

Prezentarea oficiala a modelelor BMW i3 și i8

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_14113').select();" id="embed_text_14113" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`