Beneficiază de cea mai ușoară și eficientă modalitate de a ajunge la cei dragi. Alege soluțiile de închiriere auto oferite de CarNova!

Beneficiază de cea mai ușoară și eficientă modalitate de a ajunge la cei dragi. Alege soluțiile de închiriere auto oferite de CarNova!

De fiecare dată când revii în țară ai nevoie de o modalitate eficientă și rapidă de a ajunge acasă de la aeroport. Este important să ai parte de o călătorie cât mai confortabilă, ce devine astfel o experiență și o amintire plăcută.

Cea mai rapidă soluție de a ajunge la cei dragi este de a accesa un serviciu de închirieri auto București eficient și de calitate, care îți oferă toate beneficiile pentru a te bucura de o călătorie memorabilă.

Cum se desfășoară un serviciu de închiriere auto atent la nevoile tale?

Acum te poți bucura de libertate de mișcare și de plăcerea de a ajunge la familia ta, prin intermediul unui serviciu rent a car destinat nevoilor tale. CarNova este o firmă de închirieri auto cunoscută pentru că oferă tarife accesibile, posibilitatea de a prelua mașina direct de la aeroport sau de oriunde din București, oferind asistență rutieră non-stop și tot sprijinul de care ai nevoie pentru a beneficia de o călătorie confortabilă.

Procesul de închiriere este unul rapid și eficient. Rezervi mașina pe care o dorești, iar la sosire o poți prelua de la aeroport și pornești apoi la drum. E atât de simplu. Poți să alegi modelul de care ai nevoie dintr-o flotă auto diversificată: începând cu automobile de clasă mică sau compactă sau mașini de clasă medie, ce asigură tot confortul și siguranța la drum lung, până la SUV-uri impunătoare, limuzine luxoase sau modele cu capacitate de până la 9 persoane.

Toate automobilele sunt atent verificate tehnic și îți oferă confortul și siguranța de care ai nevoie.

Pentru serviciul de închirieri auto termen lung beneficiezi de un preț de închiriere accesibil, în care sunt incluse taxele și serviciile pe care un proprietar auto trebuie să le plătească: asigurare RCA și CASCO, rovinietă, service auto, ITP, schimb de anvelope de sezon etc.

În cazul în care ai probleme cu mașina, poți conta pe serviciul de asistență rutieră. La finalul călătoriei, automobilul poate fi predat oriunde în București, într-un loc stabilit de comun acord cu reprezentanții companiei rent a car sau direct la aeroport.

Descoperă posibilități multiple de închiriere auto!

O firmă de închirieri auto cu experiență îți oferă mai multe versiuni de închiriere, în funcție de nevoile tale. Poți opta pentru opțiunea închirierii pe o perioadă mai scurtă de timp, pentru a te bucura de o vacanță relaxată acasă sau pentru a beneficia de transport pentru o întâlnire de serviciu. De asemenea, poți alege închirierea pe termen lung, serviciu oferit la o rata lunară mai redusă sau poți să alegi varianta leasingului operațional.

Acest serviciu de leasing operațional auto este preferat mai ales de către companiile care doresc să externalizeze cheltuielile cu flota auto și să beneficieze de automobile noi. Firma rent a car pune la dispoziție autovehiculele și se ocupă de întreținerea acestora, costul fiind acoperit de o rată lunară fixă plătită de către client.

Bucură-te de avantajele oferite de o firmă de închirieri auto București apreciată!

CarNova este partenerul de încredere care îți oferă posibilitatea de a călători în ritmul tău, oriunde în București sau în provincie. Indiferent dacă dorești să închiriezi o mașină pentru serviciu sau pentru a-ți vizita familia în țară, vei avea parte de un serviciu rent a car eficient, simplu și pe placul tău. Te vei bucura de o experiență excelentă a condusului spre orice destinație dorești. Iată avantajele de care beneficiezi atunci când apelezi la serviciile unei companii de închirieri mașini atentă la nevoile tale:

  • Preluare și predare flexibilă a mașinilor
  • Închiriere fără avans
  • Flotă auto variată și modernă
  • Personal amabil și pregătit să te ajute 24/24
  • Asistență rutieră non-stop
  • Prețuri accesibile

Alege cea mai bună opțiune de deplasare atunci când revii în țară sau atunci când ai nevoie de un automobil confortabil și sigur! Beneficiezi de cele mai bune servicii și cel mai eficient mod de a te reîntâlni cu cei dragi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`