Aston Martin de 3 milioane de dolari: Model extrem de rar din ediția limitată One-77 Q-Series, de vânzare în Dubai (VIDEO)

Aston Martin de 3 milioane de dolari: Model extrem de rar din ediția limitată One-77 Q-Series, de vânzare în Dubai (VIDEO)
Foto: Worldcarfans.com

Al Ain Class Motors, un dealer auto din Dubai, a scos la vânzare un Aston Martin extrem de rar. Este vorba despre modelul One-77 Q-Series, o ediție limitată construită de producătorul britanic în doar câteva exemplare.

Doar șapte Aston Martin One-77 Q-Series au fost construite, iar cel care este prezentat în clipul video de mai jos costă nu mai puțin de 3 milioane de dolari / 2.4 milioane euro. Seria Q a fost dezvăluită de Aston Martin la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta și vine cu o serie de îmbunătăţiri ale interiorului și exteriorului, scrie Worldcarfans.com.

Aston Martin One-77 dispune de un motor V12 de 7.3 litri care produce 760 CP / 559 kW și un cuplu maxim de 750 Nm. Mulțmită acestor specificații tehnice, mașina poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3.5 secunde, iar viteza sa maximă este de 357 km/h.

Aston Martin One-77 Q-Series, de vânzare pentru trei milioane de dolari:

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_23416').select();" id="embed_text_23416" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter
15:39 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu a pierdut foarte multe procente. În contextul în care îi dă voturi lui Simion, e posibil să avem o finală Ciucă – Simion (VIDEO)