A renunțat la mașina electrică după un an pentru una pe motorină: „Pot merge cu viteză normală și chiar îmi permit extravaganțe precum aer condiționat”

A renunțat la mașina electrică după un an pentru una pe motorină: Pot merge cu viteză normală și chiar îmi permit extravaganțe precum aer condiționat
Sursa Foto: Hepta/ Ramon Costa/SOPA

Un român a dezvăluit pe Facebook că, după un an în care a folosit o mașină electrică, a decis să revină la un model pe motorină din cauza mai multor dezavantaje pe care le-a întâmpinat. Acesta s-a plâns de autonomia mică dar și de zeci de defecte:

Problemele unui român cu mașina sa electrică

„Dragii mei, după aproape 1 an de chinuri cu Spring, voi părăsi grupul. M-am întors la o mașină normală: Golf 2.0 TDI. Îmi cunosc autonomia, pot merge cu viteză normală în afara localității și chiar îmi permit extravaganțe precum aer condiționat sau ventilație.

Gata cu cupoanele Kaufland, aplicații nefuncționale, zeci de defecte, zero dotări și nici măcar o margaretă EuroNCAP.

Nervi de oțel/ baftă la vânzare si salutări”, a scris acesta pe grupul Dacia Spring România.

Membrii grupului i-au amintit șoferului nemulțumit care sunt limitele unei mașini electrice:

„Apropo de spor la vânzări, vă ofer 8000 de euro pe Springul buclucaș și nevaloros, pentru dvs.”

„Puțini înțeleg că Spring-ul este o a 2-a mașină în familie și este de oraș.”

„Cum să îți faci cont fake și să dai cu hate aici când tu probabil nici măcar nu te-ai urcat vreodată în mașini noi, nu mai zic să le conduci.

Pe de altă parte, au fost și români care i-au dat dreptate:

„Sunt de aceeași părere. Noi am achiziționat această mașină pentru că urma să ne mutăm la casă și în afara orașului. Însă dacă rămâneam la bloc nu am fi achiziționat-o pentru că ar fi fost un stres cu încărcarea. Pentru oraș e perfectă.”

„Încă 4-5 ani și îmi scot banii pe Spring, apoi după încă vreo doi ani de economii făcute în modul electric o să-mi cumpăr și eu un Golf diesel cu trapă. Și ca să nu am grija motorinei măcar o perioadă, vând Springul.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`