Radu Popa, fost consilier al premierului Ponta, l-a atacat dur pe Liviu Dragnea: Sper ca PSD să nu fi înghițit o bombă care să se detoneze în 2016

Radu Popa, fost consilier al premierului Ponta, l-a atacat dur pe Liviu Dragnea: Sper ca PSD să nu fi înghițit o bombă care să se detoneze în 2016
Foto: gazetadambovitei.ro

După ce a demisionat din funcția de consilier al premierului, Victor Ponta, deputatul PSD Radu Popa lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea. Parlamentarul susţine că Dragnea nu poate să fie vreodată reformatorul unui partid, cu atât mai puțin al PSD. Mai mult, deputatul Radu Popa speră ca PSD să nu fi înghițit o bombă care să fie detonată în 2016.

Deputatul Radu Popa, cel care a demisionat din funcţia de consilier al premierului Victor Ponta, susţine că rămâne credincios partidului Social Democrat şi crede într-o reformă a formaţiunii, însă nu într-una făcută de Liviu Dragnea.

„Eu rămân consecvent ideii că partidul are nevoie de o schimbare fundamentală, din temelii, pentru ca 2016 să reprezinte altceva decât un nou eșec în panoplia partidului. Sper ca PSD să se reformeze. Eu nu cred că domnul Dragnea poate să fie vreodată reformatorul unui partid, cu atât mai puțin al PSD. Mergem fiecare pe drumul lui și sper să nu am dreptate în 2016. Sper ca PSD să nu fi înghițit o bombă care să se detoneze în 2016”, a afirmat Radu Popa.

Mai mult, Radu Popa susţine cã decizia de a demisiona din funcţia de consilier a lui Ponta a fost luatã de comun acord cu acesta şi cã reflectã convingerea cã şansa PSD-ului este o reformã realã.

„Decizia mea a fost luatã de comun acord cu președintele Ponta. Nu ne-am certat, nu a fost nici un scandal, nu a fost nici un moment contondent între noi”, a mai spus fostul consilier.

Radu Popa era consilier al premierului din septembrie 2013. Popa a fost ales deputat de Târgovişte din partea PPDD dar a pierdut sprijinul partidului în luna mai a anului 2013, tocmai pentru apropiere de PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`