Elena Udrea, despre alegerile parțiale: PDL nu moare și nu se predă

Elena Udrea, despre alegerile parțiale: PDL nu moare și nu se predă
Foto: B1 TV

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a scris pe blogul personal, vizavi de alegerile parțiale de duminică, că PDL este o formațiune politică care „nu moare și nu se predă„.

Aceasta a mai afirmat că sondajele de opinie sunt mincinoase iar cei doi lideri ai PSD și PNL, Victor Ponta și Crin Antonescu, trag USL înapoi.

PDL nu moare şi nu se predă! Rezultatele partidului sunt, din punctul meu de vedere, pentru acest moment, foarte bune. Am reuşit o victorie clară în judeţul Neamţ şi un scor mai mult decât onorabil în Baia Mare, în condiţiile în care colegiile unde au fost alegeri au avut anterior deputaţi PSD. Deci, am câştigat pe terenul USL. De multe ori în istoria partidului am fost crezuţi «morţi şi îngropaţi» şi întotdeauna am reuşit să-i surprindem pe adversarii noştri. Cred că la fel am făcut şi acum„, a notat Udrea pe blogul personal.

De altfel, aceasta a contestat și rezultatele sondajelor de opinie care dau USL drept formațiune politică preferată de români, în detrimentul PDL.

„În ultima perioadă, au apărut o multitudine de sondaje care dau PDL sub nivelul mării, în timp ce USL şi liderii socialişti se înalţă pe adevărate culmi de încredere. Iată că sondajele sunt infirmate de realitate, ceea ce arată că, de fapt, institutele de sondare, devenite la rându-le instrumente în mâinile mogulilor, încearcă să manipuleze şi să demotiveze posibilii alegători ai PDL, spunându-le că partidul în care cred nu are şanse„, a adăugat Udrea.

Ministrul consideră că acuzațiile celor doi lideri politici, vizavi de presupusele fraude electorale, nu reprezintă decât scuze pentru viitoarele rezultate slabe de la alegeri.

Am văzut atât la Victor Ponta, cât şi la Crin Antonescu tentaţia de a da vina pentru rezultatul slab pe aşa-zisele fraude electorale. În fapt, cei doi lideri ai Uniunii Soluţiilor Lipsă încearcă să impună această scuză pentru eşecul probabil din alegerile de anul viitor. Se comportă exact ca Vadim Tudor, care, după fiecare şir de alegeri, acuză fraude electorale. Aceste scuze nu îi vor ajuta însă cu nimic atunci când se vor trezi din nou în opoziţie„, a afirmat Elena Udrea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare