Tatiana Niculescu Bran, criticată într-o scrisoare trimisă președintelui: Vrea o schimbare de secol XXI, care s-o facă să se simtă bine la jobul ei, pe banii noştri

Tatiana Niculescu Bran, criticată într-o scrisoare trimisă președintelui: Vrea o schimbare de secol XXI, care s-o facă să se simtă bine la jobul ei, pe banii noştri

Noii critici la adresa purtătorului de cuvânt al lui Klaus Iohannis. Într-o scrisoare adresată preşedintelui, jurnalista Ramona Ursu ii atrage atenţia şefului statului că „dintr-o pensie de 4 lei, doar perdele grena i-am putut lua tovarăşei Tatiana, la Palat”. Noul purtător de cuvânt al administraţiei prezidenţiale s-a plâns de curând într-un articol de condiţiile de la Palatul Cotroceni.

”Domnule preşedinte, citesc cu mâhnire cuvintele unei doamne. Citesc şi nu-nţeleg cum de-am ajuns să facem România bine cu oameni care nu simt nimic din tot ce am simţit noi, votanţii dumneavoastră, în 16 noiembrie. Aflu, aşa, că doamna Tatiana Niculescu Bran, numită de dumneavoastră purtător de cuvânt şi plătită din banii noştri, e dezgustată de „mobilierul vetust din vremea comunismului”, de „covoarele înflorate pe fond roşu închis, de perdelele grena, de canapelele cu perne de catifea”, pe care le-a găsit la Palat”, a scris jurnalista Ramona Ursu în scrisoare adresată şefului statului, potrivit adevarul.ro.

”Mă gândesc, domnule preşedinte, la milioanele de părinţi ai României. Părinţi care n-au SPP-işti, care n-au tăvi cu apă aduse la Palat, care n-au nici Palat, care n-au nici cantină, nici perne de catifea, nici perdele grena. Doamna Tatiana Niculescu Bran vrea urgent o schimbare. Vrea o schimbare de secol XXI, care s-o facă să se simtă bine la jobul ei, pe banii noştri, acolo, la Palat. Citesc, domnule preşedinte, şi mă gândesc la pensia aceea de „exact patru lei”, la talonul pe care ni l-aţi lipit de ecrane în dezbaterea cu Victor Ponta ”, i-a reproşat jurnalista preşedintelui.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`