"Opoziția Facebook": Alina Gorghiu îl acuză pe Ponta că e mai preocupat de agenda personală decât de evenimentele importante (VIDEO)

"Opoziția Facebook": Alina Gorghiu îl acuză pe Ponta că e mai preocupat de agenda personală decât de evenimentele importante (VIDEO)
Foto: rfi.ro

Alina Gorghiu, co-președintele noului PNL, a lansat un atac la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune că este mai preocupat de agenda personală decât de situațiile critice din țară.

Ea îl acuză pe premier că este absent de fiecare dată când are loc un eveniment dramatic în România.

„Acum, când țara se află, din nou, sub zăpadă, domnul Ponta are ca principală preocupare atacarea opoziției pe facebook. Este o noutate. În spiritul sfaturilor transmise prin intermediul facebook chiar de către domnia sa, îi cer public, încă o data, ca în aceste momente sa fie reținut în activitatea politică și mai activ în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Nimic mai mult. Îi transmit acest lucru tot pe facebook deoarece sunt convinsă că este online la orice oră”, a precizat șefa liberalilor pe Facebook.

Două tinere, dintre care una însărcinată, au murit în ultimele 24 de ore pentru că salvarea n-a putut ajunge la timp la ele din cauza drumurilor înzăpezite.


Foto: facebook.com/alinagorghiu2014

Opoziția Facebook: Ponta, atacat de Gorghiu și Predoiu

Urmăriți B1TV.ro și pe
`