Raed Arafat: A fost semnalată prezența a trei mașini înzăpezite în județul Vrancea. Nu există victime (VIDEO)

Raed Arafat: A fost semnalată prezența a trei mașini înzăpezite în județul Vrancea. Nu există victime (VIDEO)
Foto: ziuaconstanta.ro

Secretarul de stat din ministerul Afacerilor Interne, Raed Arefat, a declarat luni, pentru B1 TV, că trei mașini au fost prinse în nămeți în județul Vrancea, unde se intervine cu un utilaj de deszăpezire.

”Acum a fost semnalată prezența a trei mașini înzăpezite în județul Vrancea. Sunt și copii în mașini. Nu există victime. Un utilaj de deszăpezire a ajuns la fața locului.”, a declarat Arafat.

”Au fost situații de derapări. Sunt drumuri închise, mai ales in județul Buzău, pentru prevenirea înzăpeziri unor mașini. De ieri am luat unele măsuri. Au fost aduse mijloace din județele cu cod verde către cele cu cod portocaliu. Ieri, până la ora 22:00, au fost evacuate din zonele care posibil să se blocheze, 345 de pacienți care au nevoie de dializă și 72 de gravide la termen.”, a mai spus secratarul de stat din MAI.

Totodată, Raed Arafat a declarat că în acest moment nu se impun măsuri suplimentare, dar că se pot mobiliza toate forțele necesare dacă situația se va înrăutăți.

”Acum nu e nevoie de măsuri suplimentare. Reușim să mobilizăm orice forțe  de care este nevoie din județe care nu sunt afectate. Nu vom reuși să intervenim  pe calea aerului, din cauza condițiilor meteo.”, a adăugat Arafat.

Raed Arafat: Mai multe mașini, blocate în Vrancea

Urmăriți B1TV.ro și pe
`