Klaus Iohannis o felicită pe Alina Gorghiu pentru câștigarea șefiei PNL: „Votul BPN îmi confirmă dorința partidului de a se reforma”

Klaus Iohannis o felicită pe Alina Gorghiu pentru câștigarea șefiei PNL: „Votul BPN îmi confirmă dorința partidului de a se reforma”

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a felicitat-o pe succesoarea sa la șefia PNL, Alina Gorghiu, pentru câștigarea cursei interne pentru conducerea partidului, apreciind că votul dat de liberali în ședința BPN de joi arată dorința acestora de a se reforma și a se moderniza.

„Am finalizat ultimul birou politic la care am participat. Astăzi în fața colegilor mi-am anunțat demisia din PNL și din toate funcțiile din partid, pentru a fi în situația potrivită pentru preluarea mandatului de președinte al României, lucru care se va întâmpla duminică”, a afirmat Klaus Iohannis, la finalul ședinței Biroului Politic al PNL.

Iohannis a felicitat-o pe Alina Gorghiu pentru câștigarea șefiei PNL și a afirmat că a fost o onoare să fie președintele acestui partid.

„Țin să o felicit pe Alina Gorghiu pentru câștigarea acestei președinții. Felul în care BPN a acționat și a votat îmi confirmă dorință PNL de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arată cum trebuie să se faca politică în România, pentru a fi mai aproape de oameni. Cu această ocazie vreau să mulțumesc partidului meu de care m-am despărțit astăzi pentru faptul că am avut onoarea și plăcerea să fiu președintele PNL”, a mai spus Iohannis.

Alina Gorghiu a fost aleasă în funcția de președinte al PNL, în ședința Biroului Politic de joi, învingându-l pe contracandidatul său, Ludovic Orban.

Iohannis felicită alegerea lui Gorghiu la șefia PNL

Urmăriți B1TV.ro și pe
`