Răpită și violată în grup de o haită de români: Poliția i-a reținut pe agresori în urma probelor video

Răpită și violată în grup de o haită de români: Poliția i-a reținut pe agresori în urma probelor video
Agresiunea a avut loc in noaptea de Sfanta Maria (15 spre 16 august) și a început în stația de tren Termini din Roma. Patru bărbați s-au apropiat de o femeie și au forțat-o să îi însoțească într-o...

Agresiunea a avut loc in noaptea de Sfanta Maria (15 spre 16 august) și a început în stația de tren Termini din Roma. Patru bărbați s-au apropiat de o femeie și au forțat-o să îi însoțească într-o locuință dintr-un sătuc din apropierea capitalei Italiei. Momentul răpirii a fost surprins de camerele de supraveghere ale terminalului, anunță leggo.it.

Femeia răpită a fost violată repetat de patru români o noapte întreagă. Totul a început în stația Termini, cei patru monștri cu naționalitate greșită au profitând că femeia, care încerca să se întoarcă în Bulgaria, se afla singură în stație în jurul orei două și după ce i-au făcut mai multe avansuri au forțat-o să îi însoțească la casa unde unul dintre ei locuia cu soția, unde au bătut-o, obligat-o să bea alcool și violat-o.

Umilită și torturată femeia a fost filmată de violatori cu  telefoanele mobile pe tot parcursul calvarului. Anchetatorii au declarat că scenele recuperate “sunt absolut îngrozitoare, au umilit-o fizic și psihic”.

În zori femeia a izbutit să fugă din apartament și a cerut ajutor trecătorilor. Deși șocată femeia a avut suficient sânge rece și a luat cu ea din casa ororilor unul dintre telefoanele violatorilor.

Mulțumită înregistrărilor de pe telefon poliția a putut să îi aresteze pe cei patru agresori, care sunt acuzați de viol, răpire, lipsire de libertate și tâlhărie.

Patru români surprinși de camerele video în timp ce răpesc o bulgăroaică!

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_9863').select();" id="embed_text_9863" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`