Sebastian Ghiţă: “Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan şantajează judecători şi funcţionari ANAF. Ei fură statul cu bună ştiinţă”

Sebastian Ghiţă: “Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan şantajează judecători şi funcţionari ANAF. Ei fură statul cu bună ştiinţă”

Sebastian Ghiţă a lansat luni un atac dur la adresa lui Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan de la Realitatea TV, acuzându-I pe cei doi că “şantajează judecători, funcţionari ANAF, administratori judiciari”. Ghiţă vorbeşte şi de “jaful de zeci de milioane de euro de la Realitatea TV”, anunţând că va face plângeri la CNA, CSM şi Parchet.

Reacţia lui Sebastian Ghiţă survine după ce Cozmin Guşă declarase că Realitatea TV a trebuit să facă faţă unor “presiuni greu de imaginat din partea cuplului Ponta – Ghiţă.

Cred ca dansii santajeaza si preseaza judecatori, functionari ANAF, administratori judiciari pentru a obtine avantaje in fata competitiei (…) Din acest moment, voi incepe sa fac plangeri la Consiliul National al Audiovizualului, la CSM in legatura cu judecatorii, catre parchet in legatura cu celelalte persoane implicate in jaful de zeci de milioane de euro de la Realitatea TV„, a declarat Sebastian Ghita, citat de HotNews.

Iată integral declaraţia lui Sebastian Ghiţă:

„Am vazut declaratia dl Gusa si consider ca prea mult timp am tacut in fata acuzatiilor de la aceste personaje, Cozmin Gusa si Rares Bogdan.

Nu vrea sa mentionez de cate ori au mintit, de cate ori au dezinformat, de cate ori s-au folosit de interesul public in interes personal.

Vreau doar sa le atrag atentia ca indiferent asupra cui arunca acuzatii, acesti doi domni vor trebui sa isi asume ideea ca toti trebuie sa plateasca taxele datorate statului roman.

S-au folosit cu rea vointa de chichite legislative incalcand legea si au creat un prejudiciu statului roman de milioane de euro.

Astazi suntem in situatia in care hotul striga hotii. Ei nu isi platesc salariatii, mintindu-i si batjocorindu-i, nu platesc taxele la stat, incalcand orice regula a societatii, si cu toate acestea vor sa fie noii moralisti ai natiei.

Dupa ce au incasat sume uriase, bani negri, de la persoane precum Blejnar, Vanghelie, Calin Mitica, Maricel Pacuraru si alti oameni certati cu legea, tot ei acuza presiuni.

Nici guvernul Ponta si nici eu, Sebastian Ghita, nu-i puteam presa. Dovada ca in campania electorala au spus si au mintit cate in luna si in stele.

Au pretins ca neplata taxelor si impozitelor la stat e folosita pentru a se elimina posibilitatea lor de a-si spune parerea.

Si-au spus parerea, alegerile s-au incheiat, nimeni nu mai poate sa-i protejeze in fata legii.

Cred ca dansii santajeaza si preseaza judecatori, functionari ANAF, administratori judiciari pentru a obtine avantaje in fata competitiei.

Romania TV, B1 TV, Evenimentul Zilei si alte entitati de presa isi platesc mai greu sau mai usor taxele la stat, milioane de euro pe an.

Cozmin Gusa si Rares Bogdan nu platesc, fura, fura statul cu buna stiinta si isi bat joc de noi public.

Daca nu au decenta sa se comporte ca toti ceilalti contribuabili, macar sa aiba decenta sa nu mai urle ca descreieratii in piata publica.

Din acest moment, voi incepe sa fac plangeri la Consiliul National al Audiovizualului, la CSM in legatura cu judecatorii, catre parchet in legatura cu celelalte persoane implicate in jaful de zeci de milioane de euro de la Realitatea TV.

Aceasta escrocherie trebuie sa inceteze.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită